Hvězda filmu Sám doma se ocitla v kritickém stavu. Díky hospitalizaci se vyhnula soudu

Sedmačtyřicetiletý herec Devin Ratray, který se nejvíce proslavil ztvárněním Buzze, bratra Kevina ve filmu Sám doma, před nedávnem skončil v kritickém stavu v nemocnici. I když už je údajně v domácím léčení, plánovaný soud kvůli obvinění z domácího násilí proběhne později. Informaci přinesl magazín TMZ.

Právní zástupci Devina Ratraye informovali soudce, že byl herec hospitalizován v kritickém stavu, napsal web TMZ. Pro magazín promluvil jeho příbuzný, který řekl, že Ratraye z newyorské nemocnice už propustili a v současné době na příkaz lékaře odpočívá doma. Líčení se tak posunulo o měsíc.

ČTĚTE TAKÉ: Víta Starého z Mandrage připravili známí o peníze. Po pobytu v léčebně si našel práci i holku

Není jisté, co a kdy se sedmačtyřicetiletému herci přihodilo, nicméně ze soudních záznamů je patrné, že si zdravotní komplikace přivodil v zahraničí.

K soudu se představitel protivného bratra Buzze McCallistera, filmového sourozence Macauleye Culkina z oblíbené vánoční komedie Sám doma, dostal kvůli obvinění z domácího násilí.

Začátkem prosince 2021 dětskou hvězdu zatkli poté, co na něj podala trestní oznámení jeho tehdejší partnerka. Tu měl herec v podnapilém stavu škrtit ve tři ráno v hotelovém pokoji. Z vazby herce propustili poté, co zaplatil kauci ve výši 25 tisíc dolarů, v přepočtu na české koruny zhruba 554 tisíc.

Nedlouho poté, co se zpráva objevila, se státnímu zástupci ozvala hercova někdejší kamarádka Lisa Smithová, která už v roce 2017 informovala kriminalisty o své zkušenosti. Chtěla vědět, proč se jejím případem nezabývali. Ratraye tehdy obvinila, že ji po večírku v New Yorku zdrogoval a následně znásilnil, připomněl web CNN. Před tímto incidentem se s hercem přátelila zhruba patnáct let. Smithová se domnívala, že jí nasypal prášky do pití během večírku.

Policie však tehdy případ uzavřela s tím, že se totiž mylně domnívala, že oběť chce zůstat v anonymitě, přičemž nechce vznášet obvinění. Ratrayovi tehdy incident prošel bez úhony, což Lisu Smithovou i s ohledem na další obvinění zdrtilo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dvojitá rána pro exmanželku prince Andrewa. Po rakovině prsu dostala další smutnou zprávu

Tagy: