Hvězdu filmu Sám doma obvinili z domácího násilí. Chtěl mě uškrtit, říká jeho partnerka

Devin Ratray, který se ve vánoční komedii Sám doma proslavil coby starší brácha hlavního hrdiny Kevina McCallistera, byl zatčen. Slavný herec čelí obvinění z domácího násilí. Toho se měl dopustit na své dnes už expartnerce.

K zatčení známého herce došlo týden poté, co policie v Oklahoma City uvedla deníku People, že považují věc za uzavřenou a neočekávají v případu žádné zatčení. Situace se však změnila a ve středu policisté Devina Ratraye zatkli. Herec čelí obvinění z domácího násilí a ublížení na zdraví. Kauce byla stanovena na 25 tisíc dolarů (554 tisíc korun).

„Herec se na policii přihlásil sám. Po provedení veškerých potřebných úkonů byl na kauci ve středu propuštěn,“ informovaly tamní úřady.

K potyčce mezi ním a jeho partnerkou došlo před dvěma týdny v hotelovém pokoji. Na místo dorazila také policie. „Záznamy městského soudu ukazují, že Ratray dostal ve 3 hodiny ráno obžalobu za napadení a ublížení na zdraví,“ píše web E! News s tím, že v ten večer nikdo nebyl zatčen.

Partneři se měli začít hádat ještě předtím, než dorazili do hotelového pokoje. Tam pak jejich hádka vyvrcholila ve fyzické napadení. „Hodil mě na postel a začal mě škrtit, druhou rukou mi zakrýval ústa, takže jsem nemohla dýchat,“ uvedla žena ve výpovědi. Poté ho měla kousnout do ruky, za což ji herec udeřil pěstí do obličeje.

Pak se jí podařilo vysmeknout a z pokoje utekla. Po chvíli se rozhodla vrátit do pokoje pro své věci. „Když si šla vzít svůj laptop, Ratray ji přitlačil na stůl a zranil na paži,“ píše se v policejní zprávě.

V prohlášení, které má web TMZ k dispozici, měla hvězda vánoční komedie doslova říct: „Takhle umřeš.“ Partnerka policistům mimo jiné sdělila, že byl Ratray v tu noc značně opilý a údajně se na ni naštval poté, co zdarma rozdávala jeho fotografie s autogramem fanouškům.

Ratrayův zástupce už dříve popřel, že by mezi milenci došlo k fyzickému násilí. Pouze řekl, že se ošklivě pohádali a rozešli. Podle informací policie však utrpěla údajná oběť četná zranění.

Slavný snímek Sám doma můžete sledovat na Štědrý den od 20:15 na Primě. Neméně slavné pokračování kultovního filmu pak televize Prima vysílá ve stejný čas o den později, tedy na Boží hod vánoční.

Tagy: