Manželka Willa Smitha promluvila. Se slavným hercem žijí odděleně déle, než kdokoli čekal

Herečka Jada Pinkett Smithová překvapila nečekaným odhalením pravdy, kterou dosud před veřejností tajila. S manželem, hercem Willem Smithem, žijí už od roku 2016 zcela oddělené životy. Přiznala to v televizním rozhovoru pro NBC NEWS. Ačkoli však žijí manželé v odloučení, rozvod neplánují – před lety totiž dala Smithová manželovi slib, který by nerada porušila.

Přestože herci žili sedm let zcela oddělené životy, nebyli připraveni veřejnosti potvrdit, jak to mezi nimi skutečně je. Odhalení přišlo až nyní v ukázce rozhovoru pro NBC NEWS Jady Pinkett Smithové s moderátorkou Hodou Kotbovou, která se herečky zeptala na její novou knihu Worthy, jež má být oficiálně publikována 17. října.

ČTĚTE TAKÉ: Rapper Marpo se popral kvůli projíždění jednosměrky. Jeho protivník ho kousl

Moderátorka poukazuje na to, že jedním z nejpřekvapivějších odhalení v knize je rozhodnutí páru žít odděleně, a to již od roku 2016. „Ano, nebyl to rozvod na papíře, ale byl to rozvod,“ potvrdila Smithová podle webu Today.

„Myslím, že ještě nejsem připravená. Stále se snažíme přijít na to, jak být partnery. Dosud jsme však nepřišli na to, jak to prezentovat lidem,“ prozradila manželka úspěšného herce Willa Smitha.

Vyčerpáni snahou

Smihová se moderátorce snažila vysvětlit, proč došli s manželem k razantnímu rozhodnutí. „Byly toho spousty. Když jsme se dostali do roku 2016, prostě jsme už byli vyčerpaní tím, že jsme se snažili žít jako manželé,“ svěřila se herečka.

„Myslím, že jsme byli oba stále uvázlí ve své fantazii o tom, jakým člověkem by měl být ten druhý,“ doplnila.

Nechce porušit slib

K zákonnému rozvodu, který zvažovala, se ale Jada Pinkett Smithová stále nebyla schopná odhodlat, a to zřejmě i proto, že kdysi dala Willovi slib, jenž nechce porušit.

„Slíbila jsem, že nikdy nebude důvod k tomu, abychom se rozvedli. Budeme na tom pracovat, ať se děje cokoliv,“ řekla. „Prostě jsem nebyla schopná ten slib porušit,“ doplnila.

Veřejnost je odhalením zaskočená o to víc, že herec v roce 2022 neváhal během předávání Oscarů zfackoval moderátora, aby svoji ženu, se kterou v té době už nežil, bránil. Facku dal Will Smith komikovi Chrisi Rockovi, který si udělal legraci z Jady, když narážel na její oholenou hlavu.

Do manželství s Willem Smithem vstoupila Jada během tichého obřadu v Baltimoru na Silvestra v roce 1997, připomíná magazín People. Pár společně přivedl na svět dva potomky: syna Jadena a dceru Willow. Z předchozího vztahu má herec ještě syna Treye.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zpěvák Václav Neckář vydal píseň s názvem Snílek. A jaký je jeho sen? Svět bez válek

Tagy: