Jsem těhotná, šokovala Britney Spears fanoušky. Bulvárním novinářům poslala vzkaz

Britney Spears a Sam Asghari se po čtyřech letech zasnoubili.

Britney Spears je těhotná

Ikonická píseň „Baby One More Time“ zpěvačky Britney Spears má od pondělí nový význam. Americká popová hvězda přelomu milénia své fanoušky na sociálních sítích šokovala. Ve 40 letech je potřetí těhotná. Otcem je její snoubenec Sam Asghari. Kvůli bulvárním novinářům Britney plánuje, že se nebude na veřejnosti příliš ukazovat. V minulosti kvůli tomu podle svých slov trpěla depresemi.

Radostnou novinku připsala Britney Spears k fotografii růžových karafiátů a šálku kávy či čaje, kterou sdílela na svém Instagramu. „Tolik jsem zhubla, abych mohla jet na výlet na Maui. A zase jsem přibrala,“ napsala na úvod. Její „manžel“, jak Asghariho tituluje, ji prý uklidňoval tím, že je „těhotná z jídla“.

„Říkala jsem si, to je dobře. Přesto jsem si udělala těhotenský test. A nyní, o čtyři dny později, čekám dítě. Budu mít dítě,“ sdílela nadšená zpěvačka. Následně prozradila své plány do budoucna. „Zřejmě nebudu tolik chodit na veřejnost, aby si mě ‚papoušci‘ nefotili za peníze, jak to bohužel dělali,“ uvedla s odkazem na fotografy bulvárních médií.

Ti ji měli v době, kdy byla těhotná se syny Jadenem a Seanem, pronásledovat a zneužívat následně její fotografie ve svůj prospěch. „Je to těžké, protože když jsem byla těhotná, měla jsem perinatální deprese. Bylo to naprosto strašné. Tehdy o tom ženy nemluvily, teď o tom diskutují denně,“ podotkla Spears. Dodala, že plánuje každý den cvičit jógu a všem přeje spoustu radosti a lásky.

Budeme dělat miminko

O tom, že se dvojice o dítě snaží, hovořil už před Vánoci minulého roku v rozhovoru pro TMZ Sam Asghari. Na dotaz reportérky, co plánuje s Britney o svátcích dělat, tehdy prohlásil: „Dělat miminko.“ Ze třetího těhotenství je zpěvačka nadšená. Podle zdroje z jejího okolí by však měla ještě větší radost z dcery.

„Určitě chce další děti a byla by moc šťastná a vděčná za dalšího syna, ale v hloubi duše touží být maminkou holčičky,“ uvedl v minulosti zdroj webu The Sun. Podle něj legendární zpěvačka, které v listopadu 2021 skončilo soudem nařízené opatrovnictví, touží dceři dávat své oblečení, brát ji tancovat a na další „holčičí“ aktivity, což se syny nejde.

Tagy: