Kdo zlomil čelist zpěváku Miraiovi? Celebrity spekulují na sítích, zmiňují jedno jméno

Zpěvák Mirai Navrátil se podle odborníka bude se zlomenou čelistí léčit několik týdnů.

Policie hledá svědky napadení Miraie

Kdo napadl zpěváka Miraie Navrátila? Tato otázka dlouho hýbala světem českého showbusinessu. Nyní se zdá, že má kauza prvního podezřelého. „Heč, a já vím, kdo mu dal tím boxerem!“ napsal režisér Jakub Wehrenberg. Podle spekulací by se mělo jednat o Miraiova jmenovce a kolegu z branže – Sebastiana Navrátila.

Několik týdnů svět celebrit řešil, kdo zpěvákovi kapely Miarai Navrátilovi zlomil po koncertě Eda Sheerana v Hradci Králové nadvakrát čelist. Svědci události naznačili, že viníkem by mohla být další známá osobnost a důvodem měl být spor o ženu. Nyní se zdá, že celebrity v souvislosti s napadením zmiňují jedno jméno.

ČTĚTE TAKÉ: Mirai je doma z nemocnice. Kamarádi mu přišli popřát k narozeninám, přinesli originální dary

„Heč a já vím, kdo mu dal tím boxerem!“ napsal na začátku srpna na sociální síti X herec a režisér Jakub Wehrenberg, s odkazem na napadeného Navrátila. „A on to ještě někdo neví?“ dodala influencerka Zuzeta.

A další diskutující naznačovali ještě víc. „Od kdy Séba nosí boxera? Já myslel ze chytá pouze šípy,“ napsal jeden z nich. Situaci pak začali pomocí textů ze Sebastianových písní popisovat i další lidé. „On toužil, kroužil, bylo to tak?“ zní například jeden z komentářů.

Mirai měl být podle spekulací napaden kvůli zájmu o zadanou ženu. Pokud jsou domněnky pravdivé a v důsledku celého incidentu dal pachatel zpěvákovi boxerem, hrozí mu mimořádně vysoký trest. Ve hře může být až deset let vězení a k tomu ještě žaloba kvůli ušlému zisku, protože hudebník s kapelou musel rušit koncerty a účast na festivalech. Pro CNN Prima NEWS to řekl advokát se zaměřením na trestní právo Jan Vučka.

Mirai v pondělí na Instagramu informoval, že jej lékaři propustili z nemocnice. Ve zveřejněném videu mu parťáci z kapely popřáli k 32. narozeninám. Zraněnému kolegovi přinesli dětské přesnídávky, kelímek s brčkem, boxerskou helmu a další originální dary.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zemřel herec a dabér Rudolf Jelínek. Konec jeho života doprovázely spory v rodině

Tagy:
policie Hradec Králové Twitter celebrita zpěvák Mirai Navrátil celebrity napadení trestná činnost Blesk Jakub Wehrenberg Sebastian Navrátil umění, kultura, zábava a média trestná činnost, právo a spravedlnost