Mirai je doma z nemocnice. Kamarádi mu přišli popřát k narozeninám, přinesli originální dary

Populárního zpěváka Miraie Navrátila, který se stále zotavuje po surovém napadení, lékaři propustili do domácího léčení. Jeho parťáci z kapely mu tak v pondělí mohli přijít popřát ke 32. narozeninám, které měl o den dříve. Zraněnému kolegovi přinesli dětské přesnídávky, kelímek s brčkem, boxerskou helmu a další originální dary. Video z návštěvy posléze sdíleli na síti Instagram.

Parťáci z kapely Miraiovi donesli i koláč, piva a žvýkačky, prozradili ve videu na Instagramu. Zpěvák návštěvu přijal s úsměvem. „Ještě bych potřeboval páteřák,“ glosoval Mirai, kterému dosud neznámý agresor pěstí zlomil čelist po koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové na konci července.

ČTĚTE DÁLE: Útočníkovi na Miraie hrozí mimořádně vysoký trest, říká právník. Ve hře je vězení i ušlý zisk

„Tady máš žvýkačku na trénování pantíků,“ okomentoval jeden z Miraoivých kolegů dáreček v podobě žvýkaček. „Děkuju. Jednou se to bude hodit,“ konstatoval s úsměvem rodák z japonského města Ógaki.

Mirai kvůli nepříjemnému zranění musel zrušit několik koncertů. Případem se už zabývají i policisté. Útočník zřejmě použil při napadení železný boxer.

Okolnosti incidentu vyvolaly spekulace napříč českým šoubyznysem. Podle informací deníku Blesk byl Mirai po koncertu Eda Sheerana v podroušeném stavu a snažil se družit s jistou dívkou. Ta však měla být zadaná a právě s jejím přítelem se měl Navrátil dostat do potyčky.

Web Super.cz naopak přišel s informací, že Mirai Navrátil měl mít poměr se známou Češkou a boxerem dostal ránu od jejího partnera, který je prý rovněž populárním umělcem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vítej v klubu zlomených čelistí  Umělci přejí Miraiovi brzké uzdravení, vzkaz napsala i Havlová

Tagy: