Štěpán Kozub se rozloučil s fanoušky i kariérou: Herec se dostal na hranu, musí se léčit

Populární český herec a komik se na sociální síti s fanoušky podělil o nemilou novinku. Oznámil, že si na delší dobu dává pauzu jak od sociálních médií, tak od své kariéry. Musí se totiž léčit, protože se „dostal na hranu“, jak sám napsal. Blíže však ale nespecifikoval, jaké problémy ho trápí. Mlčení prolomila až jeho manažerka Dominika Kašovská v prohlášení, které poskytla deníku Blesk.

Ve středu prostřednictvím instagramového příběhu Štěpán Kozub oznámil šokující zprávu. „Nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s Vámi budu muset rozloučit jak zde na sociálních sítích, tak na živých vystoupeních,“ napsal ostravský bavič na Instagramu.

ČTĚTE TAKÉ: Rozchod a stěhování ze zámku. Matěj Stropnický měl být Krejčíkovi nevěrný se ženou

Kariéra musela na chvíli jít stranou. „Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné,“ nastínil Kozub problémy. „Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme buď v divadle, v klubu nebo kdekoliv jinde. Děkuji vám za pochopení,“ zakončil herec, který je známý také díky komediální improvizační show Tři tygři.

Svým fanouškům ovšem nesdělil, čeho se jeho léčba týká. Nedávno Kozub mnohé zaskočil i zprávou o rozvodu. Jeho manželství s Barborou, se kterou má dceru Anežku, skončilo oficiálně v listopadu. Ano si vzájemně řekli v roce 2019 a pár tvořili už od studií. Veřejnost přitom neměla žádné tušení, že mají manželé problémy.

Nemocný Kozub

Zda se jedná o psychické, či fyzické problémy, objasnila hercova manažerka Dominika Kašovská. „Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím se Štěpánovi před několika dny v pozdních večerních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc,“ vysvětlila Kašovská pro deník Blesk.

Jak dlouho se bude Kozub léčit, zatím není zřejmé. Od jeho příznivců se mu ale dostává velké podpory. „Budete chybět, Štěpáne, ale o to víc se budeme těšit, až se nám vrátíte,“ okomentovala hercův stav jedna z fanynek. „My na Vás počkáme, Štěpáne. Dejte se do kupy a nechvátejte, zdraví je důležité,“ vzkázala další.

„Brzké uzdravení, Štěpáne. My fanoušci také chceme, ať jste zdravý, šťastný a spokojený. Takže si dopřejte tolik času na zotavení, kolik jen budete potřebovat,“ objevilo se také v komentářích.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dojetí a slzy na krajíčku. Eva Perkausová se rozloučila s diváky, čekají ji přípravy na porod

Tagy: