Kozačky, žabky i turban na hlavě. Podívejte se na módní úlety z červeného koberce ve Varech

Eliška Dospivová

Hvězdy v Karlových Varech

Páteční zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech si nenechala ujít celá řada známých tváří. Pánové příliš kreativní nebyli, eleganci jistil černý smoking. Dámy naopak slavnostní událost využily a na červeném koberci před hotelem Thermal ochotně pózovaly v barevných róbách. Nicméně ne všechny stylisticky bodovaly. Podívejte se, kdo podle módní návrhářky šlápl vedle.

Velmi extravagantní model vynesla například bývalá modelka Eliška Dospivová. Bílé šaty doplnila zajímavou kreací na hlavě, která připomínala turban. Brčálové šaty oblékla modelka Andrea Bezděková. Zelená róba na sobě měla aplikace, které připomínaly pijavice, jak v hodnocení pro web Prima Ženy podotkla módní návrhářka Anna Tejklová.

ČTĚTE TAKÉ: Mortensen nadchnul fanoušky ve Varech: Po příjezdu rozdával podpisy a ochotně se fotil

Neobvyklý model podle ní zvolila také herečka Eliška Křenková. Béžový top bez ramínek doplnila černou sukní. „Ta mi připomíná samorozkládací dětské stany s výztuží a nositelku extrémně a úplně zbytečně opticky zkracuje,“ zhodnotila Tejklová.

Dámy letos experimentovaly i s obuví. Není obvyklé, aby se po červeném koberci prošel někdo v žabkách. V pátek ale boty s pásky kolem prstů připomínající žabky vynesla partnerka herce Oskara Hese Dorota Suchá. „Takové boty jsou pro společenskou událost nevhodné už samy o sobě a v tomto případě je nevkus umocněn tím, že se boty naprosto nehodí ke zvoleným šatům,“ komentovala obutí majitelka vlastní oděvní značky.

Manželka herce a zpěváka Jiřího Macháčka pak obula kotníkové kozačky. „Ke společenským a navíc flitrovaným šatům s rozparkem se hodí otevřené sandálky na jehlovém podpatku. Zavřená, a dokonce kotníková obuv, je naopak stylistova smrt,“ nebrala si návrhářka servítky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Radostná zpráva snowboardistky Evy Adamczykové: Přerušuji kariéru, čekáme miminko

Tagy: