Krampol tráví Vánoce v nemocnici. Musí mě dát do pořádku, nechci zažít to co loni, říká

Moderátor, herec a dabér Jiří Krampol opět bojuje se zdravotními problémy – chytly ho prý průdušky. Jak popsal v rozhovoru pro eXtra.cz, lékaři ho musí dát do pořádku, v nemocnici si ho nechají i přes svátky.

„Musím tu být i na Vánoce, aby mě dali úplně do pořádku, protože mi plánují dát další vakcínu. Já se ohledně toho covidu striktně držím doporučení svého doktora, profesora Špačka. A ten mi říkal, že s mým zdravím bych s covidem mohl mít vážné problémy,“ svěřil se webu eXtra.cz Krampol.

Situace ale prý není tak vážná, jak média informovala. „Už mi kvůli tomu volala i Jiřina Bohdalová, která to někde četla, ale je to nesmysl. Prostě mám chycené průdušky. S těmi jsem měl problém celý život a musím si na ně dávat pozor, protože cokoli s nimi může přerůst v zápal plic. A to, co loni, bych už znovu nechtěl zažít,“ sdělil. Minulý rok bojoval téměř o život.

„V neděli jsem přišel do nemocnice, protože jsem ve čtvrtek byl na premiéře mého dokumentu a tam byla příšerná zima. Ten sál nebyl vůbec vytopený. Nemocí to odneslo víc lidí včetně mého manažera. Pak jsem ještě jel místo Jiřiny Bohdalové na Moravu na akci Celebrita roku, na hotelu mi ale ráno už bylo příšerně a měl jsem horečku. Tak jsem šel za doktory, protože s mými průduškami se musím hlídat, abych zase nedostal zápal plic. To by pak kdykoli hrozilo, že to bude konečná,“ sdělil v úterý.

„Horečku už nemám, zápal plic to také není. Ale pozorují mě tu, dávají mi vitamíny a mám kyslík​​.​ ​Na JIP nejsem, mám svůj samostatný pokoj s televizí,“ doplnil. Každé slovo mu ale dělalo velkou potíž. Po dvou dnech už se však i jeho hlas naštěstí trochu zlepšil.

Tagy: