Křivdy zapomenuty? Meghan se po kolapsu snaží kontaktovat otce, má však výhrady

Více než čtyři roky se Meghan Markleová odmítá udobřit se svým otcem Thomasem. Sedmasedmdesátiletý muž však nedávno prodělal mrtvici a strávil pět dní v nemocnici. Vévodkyně ze Sussexu proto přehodnotila postoj k rodinným vztahům a ráda by se s otcem setkala. Má však podmínky, které bude zřejmě těžké splnit.

Vévodkyně se spojila s týmem Thomase Markla poté, co vyšlo najevo, že byl její otec po pěti dnech v nemocnici propuštěn. Podle zdroje deníku The Mirror má Meghan navzdory odcizení o svého otce strach, neboť prodělal mrtvici a jeho zdravotní stav je po incidentu zhoršený.

„Chce vědět, zda existuje nějaký způsob, jak kontaktovat otce v soukromí, aniž by o tom věděla celá rodina nebo se do toho musela zapojit. Nemůže kontaktovat své nevlastní sourozence, protože se domnívá, že mají své plány,“ uvedl zdroj. Narážel tak na nevlastní sourozence Thomase mladšího a Samanthu, kteří by zřejmě chtěli setkání s vévodkyní využít ve svůj prospěch.

„Pokud se jí podaří otce kontaktovat, chce, aby setkání proběhlo zcela v soukromí – bez Netflixu, fotografů a zejména bez paparazzi,“ dodal zdroj. K prvnímu osobnímu kontaktu za čtyři roky mohlo dojít v Británii, kam se Thomas Markle chystal, aby oslavil platinové výročí královny Alžběty II. na trůnu. Tam míří i princ Harry, kterého doprovodí jak manželka, tak děti, napsal web Daily Mail.

Markle: Chci se uzravit

Kvůli mrtvici a následným zdravotním komplikacím však Markle nikam neodcestuje. Vyšlo navíc najevo, že před mrtvicí na ulici upadl, uvedl web The Sun. „Upadl jsem, ale naštěstí mě z chodníků zvedli nějací dobří lidé,“ svěřil se Markle svému příteli, spisovateli Tomu Bowerovi. Následně se vydal domů, odkud ho však o pár dní později sanitka převezla do nemocnice.

Kvůli těžké mozkové příhodě nemohl 77letý muž mluvit a zdravotníkům informace o zdravotním stavu popisoval na papír či tabulku. Nyní, po propuštění, již zvládne říci pár slov, ale cesta k úplnému uzdravení bude ještě dlouhá. „Čeká mě ještě spousta tvrdé práce a já ji udělám. Chci se uzdravit,“ zdůraznil Markle. Ani problémy ho však nezastavily, aby nepopřál Alžbětě II. alespoň na dálku. „Chtěl jsem přijet vzdát hold královně. Přeji jí šťastné jubileum a mnoho dalších let,“ zdůraznil.

Tagy: