Zoufalý otec ke „kruté“ Meghan: Dovol mi vidět vnoučata, než zemřu. Jsem jako král Karel

Otec vévodkyně ze Sussexu Thomas Markle v rozhovoru pro Good Morning Britain na dálku poprosil Meghan a Harryho, aby mu dovolili vidět vnoučata, a to dříve, než zemře. Že mu to až dosud neumožnili, označil za kruté.

„Mám zlomené srdce. Jsem z toho smutný. Odepřít prarodičovi vidět vnoučata je velmi kruté,“ cituje slova 79letého Thomase Marklea z Good Morning Britain deník Daily Mail. „V Kalifornii bych je za to mohl zažalovat, ale nechci to udělat. Další věc je, že jsem neprovedl nic špatného,“ řekl.

ČTĚTE TAKÉ: Princ Harry zahájil Invictus Games bez manželky. Její neúčast vyvolala další spekulace

„Nejsem zlý člověk, ale opravdu milující otec, a ona to ví. Neexistuje žádný důvod, proč se ke mně takovým způsobem chovat,“ upozornil Markle. Poté se přirovnal ke králi Karlu III., který byl rovněž zbaven kontaktu s vnoučaty – potomky Harryho a Meghan. „Ani on neudělal nic špatného,“ doplnil Markle. Svou dceru neviděl už pět let.

Proměna Meghan

Vnoučata by se rád shledal dřív, než zemře. Meghan mu to zatím neumožnila ani v případě prince Archieho, ani princezny Lilibet. Podíl viny prý nese i Harry.

Myslí si, že jeho dcera se za poslední roky hodně změnila. „Vždy byla velmi milá, talentovaná a milující. Tak tomu bylo pokaždé, jestli je to pořád stejné, o tom pochybuji,“ pronesl smířeně.

Meghan s otcem žila od šesté třídy základní školy až do nástupu na střední školu. „Nikdy jsem neměl tu čest poznat ženu, ve kterou se Meghan nyní proměnila. Jsem šokován,“ pokračoval. Nemyslí si ale, že by na jím zmíněnou proměnu měl zásadní vliv Harry. „Ona má na něj dle mého úsudku mnohem větší vliv, než má on na ni,“ uvedl.

„Vždy tu jsem pro ni, stále ji miluji a milovat budu navždy. To se nikdy nezmění, chci ale, aby mi umožnila setkat se s vnoučaty. Pokud jsem něco udělal špatně, promiňte mi,“ vzkázal královskému páru.

Vztah Markleové s jejím otcem se vyostřil v roce 2018, krátce před svatbou s princem Harrym. Pak už se propast mezi nimi nadále prohlubovala, připomněl web New York Post.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Toxický vztah Harryho a Meghan. Už i Američané je vyhazují, říká expertka na královskou rodinu

Tagy:
princ Harry Meghan Markleová Meghan Markle Thomas Markle vnoučata krutost královská rodina Britská královská rodina Archie Mountbatten-Windsor Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová