Princ Harry zahájil Invictus Games bez manželky. Její neúčast vyvolala další spekulace

Meghan Markleová nedoprovodila svého manžela prince Harryho na zahájení soutěže Invictus Games v německém Düsseldorfu, což opět vyvolalo spekulace o problémech královského páru, protože tuto sportovní událost dosud nikdy nevynechala. Podle informací britského Daily Mailu by však měla do Německa dorazit, byla totiž spatřena na letišti.

Princ Harry odcestoval do Německa sám na zahájení Invictus Games, které založil v roce 2014 na podporu zraněných válečných veteránů a bývalých příslušníků záchranných složek. Právě na této akci britský princ vůbec poprvé představil svoji partnerku Meghan Markleovou.

ČTĚTE TAKÉ: Karel III. na hraně ústavy. Na rozdíl od Alžběty II. mluvil, do čeho neměl, říká Žantovský

Avšak ta ho letos nedoprovodila a zůstala ve Spojených státech, kde žijí od momentu, co se rozhodli opustit Velkou Británii, upozornil web Mirror. Fakt, že vévodkyně ze Sussexu nebyla přítomna na zahájení pro prince významné události, vyvolal další otázky týkající se jejich vztahu.

V poslední době se totiž hodně spekuluje o možném rozvodu. Na veřejnosti se už společně neobjevují delší dobu. Princ Harry se například zúčastnil sám fotbalového turnaje v Los Angeles i přesto, že na guestlistu byla také jeho žena. Předtím byla zase Markleová vyfotografována během oslavy jejích narozenin bez zásnubního prstenu.

Dorazí později

Podle britského deníku Daily Mail by se ale vévodkyně přece jen Invictus Games měla účastnit. Byla totiž spatřena na letišti, jak nastupuje do letadla v Los Angeles mířícího na londýnské letiště Heathrow. Z Velké Británie by pak měla zamířit do Düsseldorfu a připojit se ke svému manželovi.

Pro Markleovou se jedná o první transatlantickou cestu od loňského září, kdy letěla do Londýna na pohřeb královny Alžběty II.

Předpokládá se, že během pobytu v Německu bude vévodkyně trávit noci společně s princem v prezidentském apartmá v jednom z tamějších hotelů. V pátek Harry oslavuje devětatřicáté narozeniny, takže se očekává, že tento den stráví spolu.

Letošní ročník soutěže Invictus Games potrvá až do soboty a princ přislíbil účast na co nejvíce akcích s ní spojených.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Toxický vztah Harryho a Meghan. Už i Američané je vyhazují, říká expertka na královskou rodinu

Tagy: