Kuchař Emanuele Ridi si vzal půvabnou Slovenku. Romantický obřad se konal na ostrově

Známý kuchař Emanuele Ridi se pochlubil radostnou novinkou. Oženil se se svou dlouholetou partnerkou Sárou. Na Instagramu ukázal snímky z romantického obřadu, který se konal na italském ostrově Elba. Novomanželé okamžitě obdrželi gratulace od známých tváří českého showbyznysu.

Své ano si Emanuele Ridi a Slovenka Sára řekli při obřadu na pláži na ostrově Elba, odkud populární kuchař pochází. Svatba se podle zveřejněných příspěvků na Instagramu Ridiho a jeho manželky konala už před více než dvěma týdny, v neděli 2. června.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvák Petr Kolář prodal svůj luxusní dům za 22 milionů. Odstěhoval se na venkov

Kuchař si na obřad oblékl světlé kalhoty a zelené sako. Nevěsta zvolila bílé šaty nad kolena od návrhářky Katja Design. Novomanželé se pochlubili i prsteny, které jsou z dílny zlatnického mistra Luboše Korbičky, zakladatele šperkařské firmy Korbička šperky. Nevěstin prstýnek zdobil velký zelený drahokam, který perfektně ladil k Ridimu saku.

Mladá Slovenka, která se stará o Ridiho PR, po svatbě přijala kuchařovo příjmení. „Emanuele & Sara Ridi,“ napsala dvojice, která je spolu od roku 2019, ve společně sdíleném příspěvku na sociální síti.

Pod příspěvky jsou už stovky komentářů s gratulacemi, nechybí ani ty od slavných českých tváří. „No hurá! Konečně mohu pogratulovat! Mám vás rád, i s tím vaším psím obranářem,“ napsal podnikatel Richard Chlad. „Přeji vám mnoho štěstí,“ vzkázal hudebník Matěj Ruppert. „Gratuluji,“ přidala se influencerka Nikol Leitgeb. „Vše nej,“ poblahopřála Eva Decastelo. „Ve stylu,“ okomentoval fotbalista Antonín Barák.

Emanuele Ridi se ženil podruhé. Jeho první ženou byla Jana, s níž má syna, připomněl deník Blesk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Gabriela Lašková vyrazila pár dní před porodem do společnosti. Promluvila i o jménu miminka

Tagy: