Zpěvák Petr Kolář prodal svůj luxusní dům za 22 milionů. Odstěhoval se na venkov

Zpěvák Petr Kolář, rodák z Českých Budějovic, provedl v poslední době ve svém životě zásadní změny. Po deseti letech se rozešel s partnerkou Lenkou, prodal svůj luxusní dům poblíž Prahy a odstěhoval se na venkov. Jak se mu nyní daří a jak to má s láskou?

Luxusní dům o celkové ploše 863 metrů čtverečních v Praze Uhříněvsi, který si Petr Kolář nechal postavit v roce 2007, se snažil původně prodat za 29 950 000 korun. Kupci se ale nehrnuli, prodej se táhl rok a půl a zpěvák musel jít s cenou dolů. Nakonec se vila prodala za 21,5 milionu korun.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zpěvák Petr Kotvald proměnil dům z 30 let v oázu klidu. Podívejte se, jak žije

Změna už byla potřeba

Z Prahy se Kolář přestěhoval na jih Čech, do svého rodného kraje a nový domov si nemůže vynachválit. Vybral si místo, které je obklopené krásnou přírodou, kopci a lesy. Navíc to má blízko k části své rodiny, tedy matce, sestře, dceři a vnoučatům, kteří žijí v Českých Budějovicích. Do Prahy to má zhruba šedesát kilometrů. „Jsem tam spokojený. Mám rád klid. V okolí jsou koně, farmy, krásná příroda,“ uvedl zpěvák pro CNN Prima NEWS: „Každý den chodím do lesa. Bylo to správné rozhodnutí. Nějaká změna už byla potřeba.“

Manželství se rozpadlo po jeho nevěře

Životem Petra Koláře prošla spousta krásných žen. Z prvního vážného vztahu má dnes už čtyřiatřicetiletou dceru, díky které se stal trojnásobným dědečkem. Manželství s o pět let mladší operetní, muzikálovou zpěvačkou, tanečnicí a choreografkou Zuzanou Krištofovou, s níž má dva syny – Petra a Jana, trvalo deset let. Ukončila ho Kolářova nevěra s mladší ženou. Manželka ho nevzala na milost ani poté, co pro ni následně napsal a nazpíval omluvnou píseň Navzdory hříchům, v níž ji prosil o odpuštění.

Jak to má s láskou nyní?

Po rozvodu žil deset let s výrazně mladší Lenkou Chlupáčovou, s níž se seznámil v Divadle Broadway, kde dělala uvaděčku. „S Lenkou jsem se mile a příjemně rozešel,“ prozradil zpěvák v pořadu Showtime.

Po tomto nevydařeném vztahu byl vídán ve společnosti bývalé manželky známého hokejisty Viktora Ujčíka – Markéty Ujčíkové. Ani tento vztah mu ovšem nevydržel. Nějakou dobu byl sám a o to více se upnul na hudbu. S letošním rokem však přišla změna. „Teď mám novou přítelkyni, která se jmenuje Markéta a víc to nechci komentovat. Ano, jsem spokojen,“ prozradil v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

Pracoval jako lesník, truhlář i hospodský

Petr Kolář, který 20. června oslavil 57. narozeniny, vystudoval lesnickou školu ve Vimperku a začal pracovat v lesním závodě. Pak odešel na dva roky dělat do truhlářské firmy ve Vídni. Po návratu do Čech byl zaměstnán jako zahradník a poté jako hospodský. Za svoji kariéru vděčí hudebnímu skladateli Karlu Svobodovi, který ho pro český šoubyznys objevil.

V roce 1996 začal zpívat se skupinou Precedens, poté odešel do Arakainu, v němž nahradil Aleše Brichtu. Na pěvecké výsluní ho vynesla až jeho sólová kariéra. Mezi jeho největší hit patří píseň Ještě, že tě lásko mám, kterou pro něj napsal zmiňovaný Karel Svoboda.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Bývalý fotbalista David Limberský bydlí v luxusu. V domě má fitness, pivní sklípek se saunou nebo bazén. Nahlédněte do jeho soukromí:

Tagy: