Láska ze soudní síně: Depp randí s vlastní právničkou, přestože mu k vítězství nepomohla

Hollywoodská hvězda Johnny Depp opět randí. Po konci manželství s herečkou Amber Heardovou, který doprovázela řada skandálů, má vztah se svou advokátkou Joelle Richovou. Ta ho zastupovala ve sporu s bulvárním deníkem The Sun. Podle blízkého zdroje však nejde o vážnou známost.

Londýnská právnička Richová oblíbeného herce zastupovala v soudním procesu kvůli pomluvě. Depp žaloval v roce 2020 deník The Sun za to, že ho označil za „mlátiče manželek“. Soud se však postavil na stranu novinářů, proti herci svědčila i jeho bývalá manželka Heardová. Právnička neuspěla, ani pokud jde o zvrácení rozhodnutí soudu v březnu minulého roku.

Nyní dvojice podle webu People tvoří pár. „Chodí spolu, ale není to nic vážného,“ řekl blízký zdroj. Mnozí fanoušci se domnívali, že Depp chová city ke své další advokátce – Camille Vasquezové, která jej zastupovala v ostře sledovaném soudním sporu s exmanželkou Heardovou. Pohledy, doteky a nejrůznější gesta si Deppovy příznivci vykládali po svém.

U soudu plného skandálů byla přitom i Richová, která svou účastí vyjadřovala Deppovi podporu. V květnu byla s hercem vyfotografována před soudní budovou, tentýž měsíc se na jiném snímku objímala s Vasquezovou. Na rozdíl od londýnské právničky však Vasquezová spor vyhrála. Deppovi bylo přiznáno odškodné ve výši více než 10 milionů dolarů, Heardová pak měla za pomluvu dostat odškodné ve výši dvou milionů dolarů.

Tagy: