Dám si pozor, řekl Ledecký o partnerovi Ester. Prozradil, kdy poprvé nazula lyže

V dalším dílu Show Jana Krause se představí zpěvák Janek Ledecký.

Show Jana Krause (36) - upoutávka

S blížící se zimou chystá zpěvák Janek Ledecký tradiční předvánoční turné. V Show Jana Krause popsal, na co se mohou jeho fanoušci těšit, a pohovořil i o své úspěšné dceři, olympijské vítězce Ester Ledecké.

Sympatický hudebník, který v letošním roce oslavil šedesátiny, se na návštěvu Show Jana Krause elegantně oblékl. „Chtěl jsem dát najevo, že si vážím, že jste si vzpomněli,“ komentoval. A protože je také tatínkem veleúspěšné české lyžařky a snowboardistky Ester Ledecké, moderátor se na ni samozřejmě zeptal.

Diváci se tak dozvěděli, že se na sezonu již pilně připravuje. Zato na ježdění do Špindlerova Mlýna, kde její kariéra úspěšně odstartovala a odkud kdysi vyjížděla na své první juniorské závody, prý už moc času nezbývá. „Dřív jsme tam jezdívali, než zavřeli vleky,“ poznamenal Ledecký a zavzpomínal, že nejprve postavil na lyže staršího syna Jonáše, když mu byly tři roky.

„Neměli jsme žádné ambice, jen si říkali, ať se sklouzne,“ vyprávěl. Když pak prý syna vyzuli z lyží, dvouletá Ester si je sama od sebe vyhlédla, vlezla do nich a už jela. Dnes je Ester sedmadvacetiletou mladou dámou a má vážnou známost.

Kraus se proto Janka snažit přesvědčit, že přítomnost partnera může být pro otce jistou zátěží. „Tak já si na to dám pozor,“ říká trochu nevěřícně, ale se smíchem zpěvák, kterého i letos čeká tradiční předvánoční turné. „K takovým těm zásadním a dlouhodobým projektům, jako je Hamlet nebo Vánoce, mě vždycky někdo překecá. Letos se snažíme spočítat, pokolikáté to jedeme. Někdo tvrdí že popětadvacáté, někdo šestadvacáté,“ dodal.

Marketingový plán, který nevymyslíš

Program vánočního koncertu je specifický. „Baví mě na tom, že vždycky vyměníme repertoár. Protože ty Sliby nebo Ryba rybě na letních fesťácích nehrajeme,“ řekl. „Došlo k tomu, že lidi vnímají vánoční album nějak komplet, takže na koncertě hrajeme sakumprásk všechny písničky,“ vysvětlil a přidal postřeh z jednoho ze svých koncertů. Všiml si mladého páru zpívajícího všechny texty spolu s ním. Když si po koncertě chlapec s dívkou přišli pro podpis, zeptal se jich, jak je možné, že písně tak dobře znají, když album vyšlo dlouho předtím, než se narodili.

„A oni říkali: ‚Naše maminky, když začal advent a šouply linecký do trouby, tak daly Ledeckého do CD přehrávače a vytáhly ho až na Tři krále.‘ To je marketingový plán, který nevymyslíš,“ dodal se zjevnou radostí Ledecký. Celý rozhovor uvidíte ve středu 9. listopadu ve 21:35 na Primě.

Tagy: