Margita se odhodlal k těžkému kroku. Urnu s ostatky milované Hany Zagorové uložil do hrobu

Margita se těžko vyrovnává se smrtí milované ženy.

Štefan Margita se odhodlal a urnu s ostatky své milované ženy Hany Zagorové uložil v neděli do hrobu na Vyšehradě. Obřad se uskutečnil v tichosti a za přítomnosti nejbližší rodiny, uvedl na sociální síti. V rozhovoru pro Showtime k ročnímu výročí úmrtí zpěvačky přiznal, že chtěl tento krok udělat vloni před Vánoci, ale nenašel k tomu sílu.

Štefan Margita v exkluzivním rozhovoru pro Showtime na CNN Prima NEWS na konci srpna uvedl, že urnu do rodinného hrobu ještě neumístil, ale že to plánuje v září. „Hanka bude mít v září narozeniny, takže někdy v tu dobu ji uložím,“ řekl tehdy. Přesné datum prozradit nechtěl.

ČTĚTE TAKÉ: Hanka mě naučila, jak být laskavý, vzpomíná Štefan Margita. Fanouškům poslal milý vzkaz

K tomuto kroku se nakonec odhodlal v neděli 3. září, tři dny před nedožitými 77. narozeninami Zagorové. „Moji drazí přátelé, dovoluji si vám oznámit, že včera v naprosté tichosti, jen v rodinném kruhu, jsem na Vyšehradě za zvuku nádherných zvonů uložil moji drahou Hanku. Děkuji za vaši přízeň. Štefan,“ napsal na sociální síti operní pěvec a přiložil fotografii, která zachycuje nádhernou květinu a v pozadí je náhrobek se jménem zpěvačky.

Moji drazí přátelé, dovoluji si vám oznámit, že včera v naprosté tichosti, jen v rodinném kruhu, jsem na Vyšehradě za zvuku nádherných zvonů uložil moji drahou Hanku.🤍 Děkuji za vaši přízeň. Štefan❤️❤️❤️

Posted by Štefan Margita on Monday, September 4, 2023

Pro vdovce Štefana Margitu je stále těžké vyrovnat se s odchodem milované ženy Hany Zagorové, která zemřela 26. srpna loňského roku. „Ona měla takovou silnou osobnost. Bude mi stále scházet,“ přiznal v rozhovoru na CNN Prima NEWS.

Překonat smutek mu pomáhá především práce. „Jeviště mi hodně pomáhá. To, že budu doma sedět a brečet, není správná cesta. Z toho se nedá nikdy dostat, život běží dál, ale důležité je, že úcta a láska k Hance zůstávají dál,“ uvedl zpěvák.

Připomeňte si den, kdy zpěvačka Hana Zagorová odešla do hudebního nebe. Bylo jí pětasedmdesát let:

Tagy: