Meghan chystá Harrymu k narozeninám speciální překvapení. Bude to skvělé, naznačila expertka

Vévodkyně Meghan Markleová chystá pro prince Harryho, který v pátek oslaví devětatřicáté narozeniny, speciální dárek, prozradila magazínu OK! královská expertka Tessa Dunlopová. Pár zůstane až do soboty v Německu, kam vyrazil na Invictus Games.

Z Los Angeles do německého Düsseldorfu přiletěla vévodkyně ze Sussexu v úterý, aby se připojila ke svému manželovi na Invictus Games – sportovní akci na podporu zraněných vojáků a veteránů, kterou sám princ v roce 2014 založil. Večer téhož dne pohovořila k hostům a omluvila se, že zmeškala zahájení.

ČTĚTE TAKÉ: Princ Harry zahájil Invictus Games bez manželky. Její neúčast vyvolala další spekulace

Invictus Games mají trvat až do soboty a přepokládá se, že královský pár na nich zůstane až do sobotního oficiálního zakončení. Tedy i během pátečních 39. narozenin prince Harryho.

Expertka na britskou královskou rodinu Tessa Dunlopová je přesvědčená, že Meghan má pro Harryho připravené něco speciálního. Sussexové si podle ní vždy dávají dárky s hlubším smyslem. Řekla to pro magazín OK!. Server Express připomněl, že Meghan v minulosti věnovala svému partnerovi rámeček s fotkou syna Archieho.

Podle Dunlopové nezůstane jen u hmotného daru. „Na den narozenin určitě udělají i něco užitečného. Jsou v neutrálním prostředí v Německu. Bude to skvělé,“ předpověděla.

„Harry Meghan zasypával šperky i jinými epickými dárky. Někdy se jim dostalo i mimořádné pozornosti médií. Obdaroval ji například náramkem jeho zesnulé matky Diany od Cartiera,“ pronesla Dunlopová.

Pro Harryho se ale narozeninové oslavy nepojí jen s příjemnými vzpomínkami. „Jsou pro něj těžké, protože je slaví jen několik dní po výročí úmrtí své maminky,“ upozornila Dunlopová. Diana zemřela 31. srpna 1997 v důsledku tragické dopravní nehody v Paříži.

Loni touto dobou se musel rozloučit také s milovanou babičkou, královnou Alžbětou II.,“ vysvětlila pro web Mirror PR expertka Mayah Riaz. Podle ní by mohlo dojít i k odložení oslavy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Toxický vztah Harryho a Meghan. Už i Američané je vyhazují, říká expertka na královskou rodinu

Tagy: