Hudečková se po smrti Herze nastěhovala do luxusního podkrovního bytu. Jak to u ní vypadá?

Martina Hudečková, herečka, dabérka a životní partnerka režiséra Juraje Herze, která v únoru oslavila 60. narozeniny, žije v podkrovním, prosvětleném bytě na pražských Vinohradech s jedinečným výhledem na celou Prahu. Jak to u ní doma vypadá?

Martina Hudečková svůj nynější byt vybírala ještě se svým životním partnerem, o třicet let starším režisérem Jurajem Herzem, který zemřel před šesti lety. Původně ho kupovala jako investici, po smrti partnera se do krásného činžovního domu na Vinohradech přestěhovala. Toto místo považuje za strategické, v blízkosti se nachází spousta obchodů a do centra města to má kousek. Byt, který byl důmyslně vyprojektován architektem, vznikl z půdy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zpěvák Petr Kotvald proměnil dům z 30. let v oázu klidu. Podívejte, jak žije

Z ložnice vede vstup do koupelny s velkou vanou

Obývacímu pokoji, který je propojen s kuchyní, vévodí velmi praktický barokní sekretář, do něhož se vejde spousta věcí. Kuchyň je moderně vybavena a Martina v ní má po ruce vše, co potřebuje. Raritou je velká americká lednice v červené barvě. Z prostorné ložnice se střešními okny, která je zařízena bílým nábytkem a květnovými dekoracemi, vede přímý vstup do koupelny s velkou vanou. Druhá koupelna se sprchovým koutem je určena hostům.

Nechybí ani menší pracovna se šatnou, vybavenou vestavěnými skříněmi, která slouží zároveň i jako knihovna. Byt je výjimečný velkou terasou, z níž je za slunečního počasí vidět až za Říp. Balkon je plný květin a krásné výzdoby.

Do slavného režiséra se zamilovala během natáčení

Martina Hudečková, pražská rodačka, žila v několika bytech, v tom současném je maximálně spokojená. „Jakmile jsem byt poprvé uviděla, zaujal mě. Cítím se tu moc dobře a nic mi tu nechybí,“ uvedla poslední láska režiséra Juraje Herze. Zamilovali se do sebe v roce 2009 během natáčení filmu Habermannův mlýn. Po celou dobu je pojil krásný vztah plný porozumění a lásky. Martina mu byla oporou až do jeho smrti. Juraj Herz zemřel 8. dubna roku 2018 ve věku 83 let. Martinu Hudečkovou nyní můžeme vídat i v seriálu Zoo, který vysílá TV Prima.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hvězda televizních seriálů Petr Batěk se stal potřetí otcem a ukázal svůj byt v luxusní novostavbě. Nahlédněte do jeho soukromí:

Tagy: