Mišík a Jirásková o tom, jak tráví večery: Zapneme telku, jsme unavení úplně jako staří lidé

Adam Mišík a jeho přítelkyně, modelka Natálie Jirásková přijali pozvání do Show Jana Krause.

Adam Mišík a Natálie Jirásková v Show Jana Krause

Dcera modelky Ivy Kubelkové, Natálie Jirásková, už přes rok randí se zpěvákem Adamem Mišíkem. Mladý pár se už přestěhoval také do společného bydlení. V pořadu Show Jana Krause nyní prozradili, jak se jim žije a jak obvykle tráví volný čas.

„My jsme s Natálkou rádi za každý moment, kdy můžeme být spolu. Natálka studuje, má školu těžkou a já vlastně pořád točím nebo cestuju po republice,“ svěřil se 26letý hudebník. Přiznává, že kvůli vytíženosti nejsou jejich společné večery o nic pestřejší než u starších lidí. „Jsme unavení, úplně stejně jako staří,“ řekl hudebník. „Zapneme televizi. To já miluju,“ upřesnil.

Věkový rozdíl, který mezi sebou partneři mají, prý nepociťuje. „To je jen na papíře. Ve skutečnosti mám pocit, že je Natálie mentálně starší než já. Myslím, že my kluci jsme celkově opoždění,“ řekl Mišík o své o osm let mladší partnerce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Problém pro Žilkovou? Manželství Holomáče ještě neskončilo. Jeho ex trvá na dalším kroku

Jirásková jeho tvrzení trochu zmírnila. „Adam je velmi schopný v mnoha věcech. Je také schopný dělat více věcí najednou,“ pochválila přítele, který se kromě muziky věnuje také herectví.

Naposled ho diváci mohli vidět v roli drogového dealera ve filmu Banger. On sám prý ale žádné zkušenosti s drogami v minulosti neměl. „Spolupracoval jsem s interprety z rapové scény. Kolem této komunity se motají lidi, kteří třeba mají takovou ‚brigádu‘, takže jsem to znal,“ vysvětlil, jak se dopracoval k herecky velmi přesvědčivému výkonu dealera. „Lidé mají možná představu, že drogový dealer vypadá strašidelně. Často by to ale člověk do nich ani neřekl. A je to rozjeté už i na středních školách,“ doplnil umělec.

Jan Kraus se mladého páru také zeptal, do jaké míry je ovlivňují sociální sítě. Oba jsou na nich aktivní a mají desítky tisíc sledujících. Pro oba je to navíc i způsob, jak si přivydělat. O tom, co na sociálních sítích sdílet, a co ne, má však 18letá modelka jasnou představu. „Musí být hranice, co se tam může dávat, a co ne. Důležité je respektovat soukromí, ale sociální sítě jsou samozřejmě v dnešní době zlatý důl,“ uzavřela.

Tagy: