Nela Slováková poslala k vodě svého přítele. Za rozchod může zaběhlá fenka

Nela Slováková se po pěti letech rozešla s hokejistou Lukášem Kozákem. Za nečekaný rozchod možná může i ztracený pes. Rozpad vztahu Slováková oznámila na sociálních sítích. Kozák podle ní neumí projevovat emoce a city.

Dvaatřicetiletá Nela Slováková si užívala dovolenou v Chorvatsku s přítelem Lukášem Kozákem a jejich fenkou Lotty. Od moře sdíleli na sociálních sítích zamilované fotografie. Z nepochopitelných důvodů se ale fenka ztratila, což Slovákovou nadmíru rozrušilo. „Přátelé, s velmi těžkým srdcem to píšu. Ztratila se mi Lotty. Nemůžu ji jít ani hledat,“ napsala Slováková podle webu blesk.cz na sociálních sítích.

To ale nebylo všechno. Slováková následně oznámila rozchod s přítelem Lukášem Kozákem, se kterým žila pět let. „S Lukášem se rozcházím. Je to úžasný chlap, opravdu. Bez nadsázek a ironie. Ale pro mě je to člověk bez lásky, citu a bez projevování emocí. Ať negativních nebo pozitivních. Stali se z nás více parťáci a obchodní partneři než životní partneři,“ napsala Slováková. Podle ní se Lukáš v krizových situacích, jako byla ztráta psa, choval bez emocí a lásky.

„I přesto o něm i teď dokáži říct, jak je ve spoustě věcí úžasný. Ale ne pro mě. Věřila jsem, že to bude navždy. Umírám. Nemám Lotty, nemám Lukáše, mám babičku na pokraji života a... a nevím,“ svěřila se Slováková.

Fenka Lotty se ale i díky hledání přátel nakonec našla. „Jsi to nejkrásnější, co mě v životě potkalo a tvá čistá láska je něco, co ti budu oplácet, než se rozloučíme doopravdy,“ sdílela Slováková na svém Instagramu. Hokejista hrající ve slovenské extralize za HC Nové Zámky se k celému incidentu zatím nevyjádřil.

V sobotu se Slováková na svém Instagramu o rozchodu rozpovídala ještě více. „Lukáš má jedinou chybu. Neumí projevovat lásku a dávat city najevo. Já jsem plná citů, překvapení a radosti, to on neumí,“ uvedla Slováková s tím, že si v pátek pobrečela.

Tagy: