Hokejista Vrána se po tragické smrti ženy znovu zamiloval. Žije se známou atletkou

Na začátku minulého roku musel vstřebávat událost, na kterou se nikdy nemohl připravit. Hokejista Ocelářů Třinec Petr Vrána se těsně před zápasem dozvěděl, že jeho manželka tragicky zemřela, když se pod ní propadl led na přehradě. Taková rána se do konce života nezahojí. Zkušený útočník se ale rozhodl nezůstat stát na místě. Nově tvoří pár s oštěpařkou Nikolou Ogrodníkovou.

„Uctěte minulost a společně se pohněte vpřed,“ napsala na Instagramu Ogrodníková k fotce, kterou veřejnosti oznámila, s kým nyní žije. K tomu přidala hashtag „my“. Vedle známé atletky, která na mistroství Evropy v roce 2018 získala stříbro, se na snímku nacházel Vrána i se svým sedmiletým synem Leem.

Momentálně je to rok a čtvrt od chvíle, co se Vránovi dramaticky změnil život. Těsně před koncem základní části hokejové extraligy se chystal s Třincem na domácí zápas s Litvínovem. Vzhledem k tragickým událostem se však v utkání vůbec neobjevil. Jeho kanadská žena Lindsey se utopila při snaze zachránit štěně ve vodní nádrži Slezská Harta, propadl se pod ní led. Když se tato zpráva dostala do Třince, paralyzovala všechny aktéry a utkání bylo odloženo.

Sám Vrána si pak dal nějaký čas pauzu, ale nakonec bral hokej jako nejlepší možnou terapii, která mu pomůže lépe zvládnout nejtěžší životní období. A tak byl kapitán zpátky už na začátek play-off, které pro Oceláře dopadlo nejlepším možným způsobem – ziskem titulu. Všichni, kdo rozhodující finálový zápas s Libercem sledovali, se následně dojímali, když Vrána pověsil zlatou medaili na krk malému Leovi.

Tagy:
pár vztah atletika tragédie hokej sport Showtime Petr Vrána Nikola Ogrodníková oštěpařka