Hvězdný Tom Cruise už není single. Randí s bývalou manželkou ruského oligarchy

Hvězda Hollywoodu Tom Cruise se zamiloval. Jednašedesátiletý herec má randit s o čtvrt století mladší Elsinou Khayrovovou. Kráska je bývalou manželkou ruského oligarchy, který obchoduje s diamanty. Během divokého rozvodu ukrývala před manželem svoji sbírku kabelek v hodnotě milionů.

Tom Cruise se s Elsinou Khayrovovou objevil minulou sobotu na večírku Gronsbenor Square v Londýně. „Byli nerozluční, zjevně tvoří pár,“ okomentoval situaci jeden z hostů pro britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Mám kládu v kalhotách, řekl Gérard Depardieu své tlumočnici a vrčel. Ta reagovala zdvořile

„Zdálo se, že je do ní zblázněný,“ doplnil zdroj. Herec a Khayrovová měli večírek opustit společně v ranních hodinách.

Po celou dobu se Cruise choval velmi přátelsky. „Stále ho někdo žádal o fotografie a on zdvořile odmítal,“ prozradil jeden z účastníků. „Nakonec musel dýdžej oznámit, že se pan Cruise nechce fotit. Většinu večera strávil tancem s paní Khayrovovou. V jednu chvíli se ale jen tak poflakoval uprostřed skupiny žen,“ pokračoval host akce.

Elsina Khayrovová je podle portálu bývalá modelka a dcera významného ruského poslance Rinata Khayrova. Má britské občanství a zároveň je matkou dvou dětí. Svůj instagramový účet přepnula ve středu ráno na soukromý. Často postuje fotky z luxusních destinací, jako je Paříž, Katar, Saint-Tropez, Monte Carlo či Benátky.

Nová známost hollywoodské hvězdy byla donedávna provdaná za ruského magnáta Dmitryho Tsvetkova, zprostředkovatele mezinárodních obchodů a obchodníka s diamanty. Pár se loni po více než deseti letech manželství rozešel.

Bouřlivý rozvod se dostal v létě na titulní stránky novin poté, co byla Khayrovová obviněna ze zatajovaní majetku. Před svým bývalým mužem tajila velkou část majetku jako například sbírku 150 luxusních kabelek v hodnotě téměř milionu liber. U soudu tvrdila, že má kabelek pouze dvacet.

Exmanželé navíc sdíleli nepřeberné množství nemovitostí, včetně sídla za 22 milionů liber na panství Wentworth v Surrey a pěti bytů v Londýně v celkové hodnotě 18 milionů liber. Krom toho manželé vlastnili také nemovitosti v Dubaji a na Kypru.

Kromě nemovitostí to byla i sbírka drahých aut, která zahrnovala superauta značek Ferrari a Bentley, drahé šperky Cartier a díla úmělců Renoira a Marca Chagalla, napsal deník The Times.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vémola přestěhoval svého lva. Brečel, i když jsem byl s ním, říká. Úřady chystají kontrolu

Tagy: