Patrasovou na Silvestra zachraňovala sanitka. Herečka skončila v nemocnici

Pro Dagmar Patrasovou v poslední den roku 2023 vyrazila do její pražské vily záchranná služba. Tu už v poledne zavolal hereččin manžel Felix Slováček, údajně se totiž nemohla zvednout ze země, informoval deník Blesk.

„Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ vzkázal stručně hudebník Slováček Blesku. Informaci, že Patrasová strávila několik hodin posledního dne roku 2023 v nemocnici, médiu potvrdila mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

ČTĚTE TAKÉ: Slavný zpěvák Bolton bojuje s těžkou nemocí. Podstoupil operaci mozku a zrušil vystoupení

Lékaři přispěchali herečce na pomoc do vršovické vily již v dopoledních hodinách. „Posádka zasahovala na zmíněné adrese u ženy okolo sedmdesáti let, která měla zdravotní obtíže,“ sdělila Poštová a potvrdila, že zamířila do nemocnice.

Co se pacientce stalo, mluvčí neupřesnila. Podle informací Blesku Patrasová nemohla vstát ze země, nic vážného jí ale prý nehrozilo.

Poranění hlavy

Nebylo to poprvé, co pro někdejší hvězdu dětských srdcí jela sanitka. V červenci 2021 si Patrasová při vytírání rozbila hlavu. Rychlou pomoc jí tehdy volala dcera Anička Slováčková. „Vytírala jsem podlahu v kuchyni a uklouzla. Ze sportovní gymnastiky mám zničenou páteř, takže jsem to nedokázala vybalancovat. Komu se tohle nestalo? Hlavou jsem smýkla o roh stolu a spadla na zem. Byla jsem z toho v šoku,“ sdělila tehdy Patrasová Blesku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kozub prozradil, s čím se léčí. Rozzlobil se na bulvár a odmítl, že má psychické problémy

Tagy: