Myslela jsem, že Soukup je tím pravým. Koktová slíbila, že bude Hanychové po rozchodu oporou

Ornella Koktová v rozhovoru pro CNN Prima NEWS litovala rozchodu své kamarádky modelky Agáty Hanychové a podnikatele Jaromíra Soukupa. Slíbila, že ji podpoří a bude jí na blízku. Plánuje brzkou návštěvu.

„Není to radostná zpráva a musím říct, že je mi to líto. Určitě se budu snažit být Agátě oporou,“ řekla pro CNN Prima NEWS Koktová s tím, že bude na svoji kamarádku dávat pozor. Věřila, že mediální magnát byl pro Hanychovou tím pravým mužem, protože i ona sama má po svém boku staršího partnera – Josefa Koktu.

ČTĚTE TAKÉ: Agáta jde ve stopách matky Žilkové. Každé dítě s jiným mužem, kdo jim zlomil srdce?

„Za Agátou určitě zajedu k ní domů, zkontroluji ji. Určitě ji podpořím, zaslouží si to, my matky tří dětí musíme držet pohromadě. Navíc ona se mě i zastala v té poslední kauze,“ dodala Koktová s odkazem na konflikt její rodiny se Simonou Krainovou.

Že známá česká influencerka již nadále netvoří pár s Jaromírem Soukupem, vyšlo najevo v neděli. Již delší dobu se o jejich rozchodu spekulovalo ve veřejném prostoru, nicméně Hanychová to až nyní oficiálně potvrdila v prohlášení na sociální síti. „Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní,“ napsala v neděli na Instagramu.

Podle jejích slov se rozešli v přátelském duchu a nadále budou fungovat jako rodiče pro společnou dceru Rozárku, která se narodila letos v dubnu. „Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta,“ uvedla.

Z předchozích vztahů má Hanychová další dvě děti. Prvorozeného syna Kryšpína má s Miroslavem Dopitou, dceru Miu pak s Jakubem Prachařem. S Prachařem udržela Hanychová nejdelší ze všech vztahů, dokonce si řekli i své ano a manželi byli sedm let.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Peroutka prozradil, čím ho partner Dominik okouzlil. Promluvil i o smutném okamžiku svatby

Tagy: