Strach o seriálovou hvězdu. 19letá herečka vypadla z balkónu, na přístrojích bojuje o život

Hvězda seriálu Volání srdce Mamie Laverocková je v kritickém stavu poté, co spadla z balkónu v pátém patře vancouverské nemocnice. Devatenáctiletá herečka utrpěla život ohrožující zranění a podstoupila sérii operací. Nyní je na přístrojích, informoval web Page Six s odkazem na sbírku rodiny na stránce GoFundMe.

Laverocková zamířila 11. května do nemocnice ve Winnipegu s nespecifikovaným zdravotním problémem. Matka jí údajně včasným převozem zachránila život, napsal magazín Page Six.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel producent oscarového Kmotra. Hollywoodská ikona, napsal Schwarzenegger

Zanedlouho byla Laverocková transportována do špitálu ve Vancouveru. „Není jisté, kdy se uzdraví, ale žije a vykazuje známky zlepšení. Snažíme se za ní docházet každý den. Může to trvat měsíc i déle,“ informovala dříve rodina na platformě GoFundMe.

Pád z pátého patra

Nyní rodiče Nicole a Rob zveřejnili v textu u sbírky aktualizaci zdravotního stavu dcery. Hvězda seriálu Volání srdce je v kritickém stavu.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že 26. května byla Mamie, která se poslední dva týdny intenzivně léčila, vyvedena ze zabezpečeného oddělení nemocnice na balkón v pátém patře, odkud spadla,“ informovala zdrcená rodina.

Laverocková je v současné době připoutána k lůžku. „Utrpěla život ohrožující zranění, podstoupila několik rozsáhlých operací a v současné době je napojena na přístroje,“ doplnili rodiče devatenáctileté herečky, která se objevila také v seriálu z roku 2019 Řada nešťastných příhod nebo ve filmu Tohle je válka! po boku Reese Witherspoonové. „Všichni jsme zdrceni a v šoku v této nesmírně těžké chvíli,“ uvedli příbuzní.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kate mi změnila život, tvrdí bývalá kriminálnice. Princezně poslala povzbudivý vzkaz

Tagy:
nemocnice život seriál herečka pád Vancouver balkon kritický stav Mamie Laverock Mamie Laverocková Volání srdce