Osudové ženy Brzobohatého: Odsuzovaná Indráková, zhrzená Kuchařová a milovaná Písařovicová

Zpěvák Ondřej Gregor Brzobohatý si získal přízeň mnoha žen, jen tři z nich se ale pro něj staly osudovými. V manželském svazku byl známý umělec už dvakrát. Poprvé se před oltář postavil před 15 lety, kdy si vzal televizní producentku Johanu Indrákovou. Jeho další velkou láskou byla modelka Taťána Kuchařová, jejich vztah však ztroskotal po osmi letech. Nyní se Brzobohatý do toho rozhodl praštit znovu, a to s moderátorkou a novinářkou Danielou Písařovicovou.

Poprvé se Brzobohatý oženil v roce 2008. Jeho manželkou se stala dlouholetá přítelkyně a televizní producentka Johana Indráková. Svazek ale neměl dlouhého trvání, partneři se rozvedli už po čtyřech letech. Svou roli v tom měly mimo jiné sehrát neúspěšné snahy o miminko. Podle informací webu iDNES se manželka Brzobohatého netěšila ani velké oblibě u jeho rodičů, slavných umělců – herce Radoslava Brzobohatého a Herečky Hany Gregorové. Údajně za to mohla minulost Indrákové, která měla mít intimní vztahy se ženami.

„Na tom, že Johanka měla nějaký lesbický vztah, něco je. Byli jsme spolu kvůli tomu dokonce u psychologa a později jsme to probírali i s Ondrou,“ svěřil se nevlastní otec Indrákové Jiří Indrák v roce 2008 deníku Blesk. Podle něj ale šlo jen o přechodné období v životě jeho dcery.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Obří diamant a porušení zásady. Brzobohatý s Písařovicovou se v ráji zasnoubili

Po rozvodu měl 40letý umělec několik krátkodobých románků, než se dal dohromady s Miss World 2016 Taťánou Kuchařovou. Jejich vztah byl odtajněn v roce 2013 na karlovarském filmovém festivalu. Dohromady se dali díky Nadaci Taťány Kuchařové, která pomáhá seniorům. „Pamatuji si, že mi zavolala a přála si, abych vystoupil na koncertě. Já jsem bohužel neměl čas. To nás dalo dohromady, spojilo,“ řekl Brzobohatý webu Extra.cz. O tři roky později se uskutečnila svatba, vzali se v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v Praze.

Modelka a skladatel se zdáli být příkladem ideálního páru. Slušelo jim to spolu, milovali se, a přestože se v manželství občas objevil nějaký ten mráček, snažili se ho rozehnat. S potomky zpočátku otáleli a možná to byla po několikaletém soužití chyba.

Na konci roku 2021 se začaly objevovat první zprávy o tom, že je jejich manželství v troskách. A to i přesto, že ještě v létě téhož roku Ondřej požádal Taťánu o obnovení manželského slibu, svůj svazek stvrdili neformálním obřadem v přírodě s přáteli.

Poté, co byl známý zpěvák na konci roku 2021 nachytán fotografy z deníku Blesk ve společnosti jeho údajné milenky, tanečnice z Hudebního divadla Karlín Zuzany Pilnové, už však bylo víceméně jasné, že se vztah s Kuchařovou blíží ke konci. Brzobohatý poté v rozhovoru pro pořad Showtime potvrdil, že už nejsou spolu. „Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám,“ uvedl.

„Milujte se, stojí to za to!“

Manžele poté čekal bouřlivý rozchod plný mediálních přestřelek. Naposledy se dostali na titulní stránky novin letos v květnu kvůli anulaci církevního sňatku. Brzobohatý viní svou exmanželku z toho, že poskytla médiím text církevní rozvodové žaloby, který obsahuje citlivé detaily z jejich soukromého života. Hudebník se chystal proti bývalé partnerce podat dokonce žalobu k civilnímu soudu za pomluvu.

Poslední Ondřejovou láskou se stala moderátorka a novinářka Daniela Písařovicová. Tu známý umělec dokonce požádal o ruku na společné dovolené na Maledivách. Radostnou zprávou se poté pochlubil na sociálních sítích. „Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na Instagramu. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to!“ napsal Brzobohatý na sociální síť spolu s fotkou své snoubenky.

Písařovicová ukázala zásnubní prsten na charitativní akci podporující pacienty s ALS. Redakci Showtime zásnuby potvrdila sama novinářka.

Tagy: