Perfektní harmonie Peroutky a Roubínka. Zpěvák řekl, že se ani jednou nepohádali

Zpěvák Milan Peroutka prožívá opravdu šťastné období. V pořadu Show Jana Krause dokonce řekl, že se s partnerem ještě ani jednou nepohádali. V premiérovém díle ve středu 13. září se mohou diváci těšit také na herce Hynka Čermáka a řidičku tramvaje Karolínu Hubkovou.

Zpěvák, herec a moderátor Milan Peroutka v létě uzavřel registrované partnerství s přítelem Dominikem Roubínkem, čímž zároveň trochu překvapivě učinil coming out.

ČTĚTE TAKÉ: Chris Evans alias Kapitán Amerika se oženil. Hosté museli podepsat dohodu o mlčenlivosti

Partnerství s Roubínkem je podle slov třiatřicetiletého hudebníka naprosto dokonalé, protože zatím nedošlo k žádné hádce. „Ani jsme si ještě podprahově nevadili, což je takový ten předstupeň hádky,“ nemůže si Peroutka vynachválit harmonii ve svém vztahu, který trvá více než rok.

V pořadu Show Jana Krause prozradil, že se snažil randit s opačným pohlavím, moc to ovšem nefungovalo. „Já jsem to zkoušel i s holkama, ale takhle je to fakt lepší,“ řekl pro pobavení muzikant.

V soukromém životě tedy prožívá velice šťastné období. Jediná věc, která Peroutku a jeho partnera trápí, je pronásledování bulvárem. „Vždycky, když nám tyhle věci okolo braly energii, chuť nebo nám kazily náladu, říkali jsme si: ,Stop.‘ Hlavní je, že jsme spolu šťastní, a všechno ostatní je sekundární,“ dodal.

Během uplynulých let měl oblíbený český zpěvák napilno. „Mám pocit, že docela hodně pracuju,“ upozornil v reakci na moderátorovu poznámku, že za posledních šest let od své poslední návštěvy v Show Jana Krause toho udělal opravdu hodně.

V premiérovém dílu Show Jana Krause se kromě Milana Peroutky představí herec Hynek Čermák a řidička tramvaje Karolína Hubková. Pořad mohou diváci sledovat ve středu 13. září ve 21:35 na Primě.

VIDEO: Narozeninové překvapení pro Jana Krause

Tagy: