Den D herečky Nesvačilové se blíží. Prozradila, jak se připravuje na svůj první porod

Petra Nesvačilová brzy přivítá na svět svého prvního potomka.

Nesvačilová o těhotenství

Herečka a režisérka Petra Nesvačilová září štěstím. Už za několik týdnů přivítá na svět svého prvního potomka. Kdy přesně bude rodit, ale prozradit nechtěla. A přípravy? Ty jsou prý v plném proudu.

Pro Petru Nesvačilovou je letošní podzim jedním z nejpříjemnějších období. Pokročilé stádium těhotenství si velmi užívá. „Dobře spím, vlastně spím jak dudek třeba i 12 hodin. A pak ráda jím a dopřávám si, bych řekla,“ svěřila se redakci Showtime Nesvačilová.

Humor ji neopouští a na vlastní kůži pociťuje, co takové těhotenství může obnášet. „Mám úplně vypnuto. Řekla bych, že nemám nic v té hlavě a je to zábavné. Ráda koukám do blba a spoustu věcí nejsem schopna pojmenovat,“ přiznala se 36letá herečka.

Na příchod miminka pak probíhají intenzivní přípravy. Jak ty praktické, tak psychické nebo fyzické. „Chodím na těhotenské masáže, ty mám ráda. Potom mám výbornou trenérku na kruhové tréninky na zpevnění těla. Teď mám ale jiná cvičení. Spíš na to, abych měla kondici na porod. Pak chodím také na fyzioterapie, protože mám hrozně ráda práci s tělem. Vždycky mě zajímá, jestli správně chodím nebo držím tělo. Pak mám radost, že mě vždycky chválí,“ popsala Nesvačilová.

Její partner Tomáš se chystá být u porodu. Pohlaví miminka bude ale pro oba velkým překvapením. Říct si ho totiž nenechali. „Přijde mi hezké, si to udržet nebo nevědět. Překvapení do poslední chvíle,“ uzavřela Nesvačilová.

Tagy: