Piqué ukázal svou novou lásku. Shakiru s ní měl podvádět už dřív, pak žadonil o odpuštění

Stále nové detaily vyplouvají na povrch ohledně rozchodu Shakiry s Gerardem Piquém. Ukázalo se, že několik týdnů, co bývalý španělský fotbalista odešel od kolumbijské zpěvačky, se k ní pokusil znovu vrátit. V tu dobu už měl mít ovšem v záloze novou lásku, 23letou Claru. Piqué nyní zveřejnil na Instagramu jejich první zamilovanou fotografii.

Prohlášení o svém odloučení vydali Piqué se Shakirou loni v červnu. K rozchodu to ovšem spělo už o několik měsíců dříve. Uvedl to španělský novinář Jordi Martin, který má k oběma blízko. Podle něj se bývalý fotbalista rozhodl s matkou svých dvou dětí rozejít už v dubnu. O měsíc později ovšem začal svého rozhodnutí litovat a rozhodl se k ní vrátit s prosíkem. „Piqué litoval odchodu od Shakiry a zkoušel vztah napravit,“ citoval Martina britský deník The Sun.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Strach o Urbánkovou. Zpěvačka leží v nemocnici s covidem

„Jenže to mezi nimi nefungovalo a rozhodli se tak ukončit vztah definitivně. Fotbalista už měl ale Claru v záloze,“ uvedl novinář. Zatímco dříve mu jeho zálety kolumbijská zpěvačka odpustila, tentokrát to neudělala. „Věděla totiž, že nejde jen o krátkodobou známost, ale vážnou zájemkyni,“ myslí si Martin.

Zřejmě se nespletla. S Clarou totiž španělský sportovec randí už několik měsíců. Ve čtvrtek pak na svém instagramovém profilu dokonce zveřejnil jejich první společný snímek, na kterém se k sobě tisknou a tváří se zamilovaně. Fotografie získala během jednoho dne po uveřejnění už více než tři milionu lajků.

Piquého prozradil džem

Shakira s Piquém tvořili pár dlouhých 12 let, během té doby přivedli na svět syny Milana a Sashu. Bývalý španělský reprezentant měl však autorku hitů jako Waka Waka nebo Hips Don't Lie neustále podvádět. Při poměru s mladou studentkou Clarou Chiou Martiovou se to už ani nepokoušel skrývat.

Podle informací webu ShowNews Today měla Shakira odhalit přítelův románek ve chvíli, kdy se vrátila z cest domů a v jejich ledničce našla snědený jahodový džem. Piqué a jejich dvě děti přitom  marmeládě neholdují. Zpěvačce proto mělo být hned jasné, že její partner měl mezitím doma návštěvu.

Že si měl Piqué skutečně vodit milenku až k nim domů, dokazuje záznam z rozhovoru, který fotbalista poskytl společnosti Twich v srpnu roku 2021. Začátkem letošního ledna média upozornila na to, že se během něj v jednu chvíli na záběrech mihla nejspíše právě Clara. Shakira měla být v té době společně se syny v zahraničí, píše web Page six.

Možná i kvůli těmto zjištěním teď pop hvězda nemůže přijít svému expartnerovi na jméno a rozhodla se mu vysmát ve své nové písni Out of Your League.

Tagy: