Johnny Depp slaví šedesátku. Nejlepší chlap mého života, shodují se jeho bývalé lásky

Neuvěřitelné šedesáté narozeniny slaví v pátek hollywoodský idol Johnny Depp. Za sebou má dvě manželství a několik turbulentních vztahů. Jeho náručí prošly mnohé krásky. Poohlédněte se s námi za nejvýznamnějšími láskami tohoto lamače ženských srdcí.

Depp na stříbrném plátně prorazil na konci 80. let. V té době byl ženatý s o šest let starší maskérkou Lori Anne Allisonovou. Když se ženil, bylo mu pouhých dvacet let.

Lori, podle informací britského Expressu, pomohla Deppovi nastartovat jeho hereckou kariéru. Seznámila ho se slavným hercem Nicolasem Cagem. Ten mu pomohl k prvnímu konkurzu, v němž budoucí filmová hvězda zazářila a získala roli ve filmu Noční můra v Elm Street.

DÁLE ČTĚTE: Náhodné setkání ve světové metropoli? Leonardo DiCaprio představil známost rodičům

Sice se v roce 1985 rozvedli, přesto zůstali v přátelském vztahu. Při rozvodovém řízení s druhou manželkou Amber Heardovou Lori exmanžela podporovala. „Když jsem sledovala soudní proces, několikrát jsem se zhroutila,“ svěřila se Lori v rozhovoru s Popcorned Planet.

„Bylo mi ho líto. Johnny má rád své soukromí, to je důvod, proč nedávám moc rozhovorů,“ pokračovala. „Byla jsem zděšená. Zlomilo mi srdce, že mu tohle mohl někdo udělat,“ zmínila. „Taky nejsem žádný andílek, ale to, co udělala ona, bylo absolutně příšerné. Kdyby existoval způsob, jak jí legálně ublížit, udělala bych to, opravdu,“ dodala s nadsázkou Deppova první manželka.

Snoubenka, která se manželkou nestala

Po rozvodu s Lori se Depp dal dohromady s Sherilyn Fennovou, hvězdou seriálu Městečko Twin Peaks. Tvořili pár téměř tři roky. Představitel Willyho Wonky byl s Fennovou dokonce zasnoubený, ke svatbě ale nikdy nedošlo.

„Byl velmi sladký. Byla to moje první láska,“ vzpomínala Sherilyn v rozhovoru pro The Big Issue v roce 2017. „Znám ho jako člověka, ne jako filmovou hvězdu,“ řekla herečka, která se Deppa také zastala během táhlého soudního procesu s Heardovou.

Další partnerkou Johnny Deppa byla hvězda Hříšného tance Jennifer Greyová. S tou se seznámil v roce 1989. Známou herečku požádal o ruku do dvou týdnů od prvního seznámení.

„Byla tam vášeň. Nikdy jsem nepoznala muže, jako je on. Přišlo mi, že jsem konečně odměněna za to, čím jsem si prošla,“ okomentovala vztah s hercem Greyová v rozhovoru s magazínem People.

Jejich romance netrvala dlouho. Podle herečky začal být Depp žárlivý a paranoidní, a tak ho po devíti měsících opustila. Rozešla se s ním tak, že mu zanechala vzkaz v hotelovém pokoji.

Další nedokončené zásnuby

Jednou z jeho osudových lásek byla také Winona Ryderová. V době seznámení bylo půvabné herečce pouhých osmnáct a Deppovi sedmadvacet let.

Pár se zasnoubil pět měsíců od prvního rande a Depp si dokonce nechal udělat tetování „Winona navždy“, které si po rozchodu nechal přetetovat na „Víno navždy“. V roce 1990 si pár společně zahrál ve filmu Střihoruký Edward.

I když se po třech letech rozešli, Winona se Deppa zastávala během soudní tahanice s jeho druhou manželkou. „Znám ho pouze jako hodného a milujícího muže, který se velmi dobře stará o lidi, jež miluje,“ uvedla Ryderová pro magazín Time s tím, že k ní se rozhodně nikdy nechoval násilnicky.

Kate Mossová nezapomněla

Partnerkou Johnny Deppa byla mimo jiné také supermodelka Kate Mossová. S tou začal randit začátkem roku 1994. „Od prvního okamžiku, kdy jsme spolu promluvili, jsem věděla, že budeme spolu,“ vyjádřila se tehdy pro magazín People.

Vypadali spokojeně, ale byl to bouřlivý vztah. Později byl pár několikrát spatřen na veřejnosti, jak se hádá. Jeden spor dokonce vyústil v zatčení Deppa. I přes neshody spolu randili několik dalších let. Rozešli se v roce 1997. V rozhovoru pro portál Hello herec přiznal, že důvodem jejich rozchodu byl on, půvabné modelce nevěnoval dost pozornosti.

Kate v rozhovoru pro magazín Vanity Fair v roce 2012 přiznala, že už nikdy v životě nepoznala někoho takového, jako byl Depp. Také Mossová podpořila heece v soudním procesu. Byla dokonce požádána, aby svědčila poté, co Heardová přinesla fámu, že strčil Kate ze schodů. Modelka svědčila v hercův prospěch.

Nejdelší vztah prožil Depp s francouzskou herečkou a zpěvačkou Vanessou Paradisovou. Od roku 1998 tvořili pár dlouhých 14 let. Depp si ale Vanessu nikdy nevzal, a to i přesto, že je matkou jeho dvou dětí, dcery Lily-Rose Deppové a syna Jacka Deppa.

Pár se definitivně rozešel v roce 2012. Po rozchodu zůstali přáteli.

Bouřlivé manželství

S Amber Heardovou se seznámil během natáčení filmu Rumový deník v roce 2009, když byl ještě ve vztahu s Paradisovou. Že spolu pár randí, bylo potvrzeno v roce 2013. V lednu 2014 se zasnoubili a svatba se uskutečnila v roce 2015.

Pár měsíců po svatbě se Heardová magazínu Elle svěřila, že se mnohé změnilo a v jejich společném soužití to šlo od desíti k pěti. Rozešli se v květnu 2016 a vzápětí odstartovala medializovaná soudní tahanice. Amber nařkla Deppa z domácího násilí a alkoholismu. Depp pro změnu tvrdil, že to on byl obětí domácího násilí. Soudní proces nakonec herec vyhrál.

Po tomto náročném období se dal dohromady se svou právničkou Joelle Richovou. První zmínky o jejich vztahu se začaly objevovat v září 2022. O dva měsíce později se ale rozešli.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Obrovská radost. Hokejista Pastrňák oznámil narození dcery, připojil foto i dojemný vzkaz

Tagy:
láska manželství vztah Johnny Depp Kate Mossová Vanessa Paradis Amber Heardová Winona Ryderová Joelle Richová Jennifer Grey Lily-Rose Depp