Daniel Radcliffe předvedl svou lásku na červeném koberci. Na podpatcích byla o půl hlavy vyšší

Daniel Radcliffe, představitel legendárního Harryho Pottera, si své soukromí bedlivě střeží. Nyní udělal výjimku, když do společnosti vyvedl svoji partnerku Erin Darkeovou. Nenechali si ujít ceremoniál udílení televizních cen Emmy.

Radcliffe byl nominovaný díky snímku Weird: The Al Yankovic Story v kategorii za hlavní mužskou roli v limitovaném nebo antologickém seriálu či filmu, připomněl britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Divoká móda na Emmy. Odhalené těhotenské břicho i model inspirovaný Venuší Mélskou

Hvězda ságy o mocném kouzelníkovi vynesla tmavě fialový oblek s bílou košilí doplněnou černým motýlkem. Jeho partnerka Erin Darkeová předvedla poloprůhlednou fialovou organzovou róbu zdobenou květinovým krajkovým motivem.

Darkeová nevynechala ani závratně vysoké podpatky, což způsobilo, že proti Radcliffovi byla minimálně o půl hlavy vyšší. Během pózování na červeném koberci vypadal pár spokojeně, napsal magazín People. Na všech fotografiích se slavný herec s partnerkou objímal.

Daniel Radcliffe a Erin Darkeová jsou spolu více než deset let. Jiskra mezi nimi přeskočila v roce 2012 během natáčení snímku Zbav se svých miláčků. Loni v dubnu partneři přivítali na světě první společné dítě, přičemž pro web Entertainment Tonight potvrdili, že se jim narodil chlapeček.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na Zlatých glóbech dominoval Oppenheimer. Bodovali i Chudáčci, kteří porazili Barbie

Tagy: