Překvapivá reakce Tomicové na odchod Malého. Bála se, že to bude jako s prvním manželem

Pavla Tomicová s manželem Ondřejem Malým

Herečka Pavla Tomicová prožívá těžké časy. Po 19 letech se jí totiž rozpadlo manželství s Ondřejem Malým, který odešel k mladší a těhotné milence Kristýně Kociánové. Sama Tomicová se zatím k rozchodu veřejně nevyjadřuje. Její blízký přítel ale webu Extra popsal, jak oblíbená herečka reagovala.

Tomicová s Malým jsou svoji 19 let. Přivedli na svět dceru Anežku a donedávna patřili k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. Vše se mělo změnit před Vánoci, kdy se dozvěděla, že ji manžel opouští. Tehdy se podle informací webu Extra bála, že se jí stalo to, co před lety. Z jejího prvního manžela se totiž vyklubal homosexuál.

„Myslela si, že se jí ‚povedlo‘ podruhé zažít to samé, co před lety. Že si manžel na stará kolena možná našel nějakého chlapa,“ prozradil důvěryhodný zdroj z hereččina okolí, který si nepřál být jmenován.

Někdy začátkem roku se Tomicová měla dozvědět, za kým Malý odešel. „Na jednu stranu to byl šok, protože Ondřejova nová žena Kristýna Kociánová se tvářila jako nejlepší kamarádka. Na druhou stranu si Pavla oddychla. Proti gayům vůbec nic nemá, ale ten zážitek s prvním mužem pro ni byl opravdu těžký,“ doplnil zdroj s tím, že Tomicová z toho měla vážné trauma.

To před lety přiznala i sama herečka. „Žili jsme spolu deset let poměrně v klidu, ale on pak přišel s přiznáním, že je gay. Měli jsme spolu dítě a já vůbec nevěděla, co s tím. Tu bolest a depresi nepochopí nikdo, kdo něco podobného nezažil. Je to horší než rozchod heterosexuálního páru, protože se cítíte strašně zneužitá, a navíc o svou lásku ani nemůžete bojovat,“ řekla v rozhovoru pro Blesk pro ženy v roce 2015 Tomicová. Herečka přivedla na svět s prvním manželem syna Adama, s druhým manželem pak dceru Anežku.

Podle informací CNN Prima NEWS manželská krize mezi Tomicovou a Malým trvá už téměř rok a na konci toho loňského se měl Malý od Tomicové odstěhovat. Oba vše drželi v tajnosti a dodnes se k rozchodu oficiálně nevyjádřili.

Tagy: