První slova Kuchařové k Brzobohatému v šatech: Ublížit jsem mu mohla dávno, kdybych chtěla

Znění církevní žaloby a intimní podrobnosti veřejně rozebírá jen Ondřej. Tak reagovala modelka Taťána Kuchařová na rozhovor svého exmanžela Ondřeje Brzbohatého ohledně citlivého dokumentu, jehož obsah zná redakce Blesku. Na sociálních sítích popřela, že informace zveřejnila s tím, že kdyby svému exmanželovi chtěla ublížit, udělala by to už dávno.

„Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila,“ napsala v reakci Kuchařová na svém Instagramu.

„Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat,“ doplnila modelka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Převlékání za ženu? Jsi frajer, stojí Burešová za Brzobohatým. Kuchařová to od umělců schytala

Své vyjádření sdílela poté, co Blesk zveřejnil rozhovor s jejím exmanželem Ondřejem Brzobohatým. Ten reagoval na obsah církevní žaloby, kterou mají novináři k dispozici. Domnívá se, že jim citlivé informace z dokumentu předala právě modelka.

Nemá to vliv na sexuální orientaci

Obsahem žaloby bylo i tvrzení, že se Brzobohatý rád převléká za ženu. Sám pak v rozhovoru vysvětlil, co ho k tomu vede.

„Jako děcko jsem se často převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obýváku. Zkrátka mě tyhle transformace bavily a baví doteď. Jsem velkým fanouškem i Drag Queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci. Dokonce to se mnou Taťána i občas sdílela,“ uvedl.

Za paradoxní označil, že to, co Kuchařová chtěla nechat po dobu jejich vztahu tak vehementně pod pokličkou, nyní vytahuje na veřejnost, navíc v tom nejhorším možném světle. „Asi proto, že má pocit, že to teď může společensky zdiskreditovat jen mě a jí se to už netýká. A to je vlastně i odpověď na to, proč a z jakého důvodu se ta žaloba objevila ve vaší redakci,“ doplnil Brzobohatý.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Brzobohatý o nejlepším dárku i vzpomínkách na otce:

Tagy: