Návrhářka Wangová okouzluje v 74 letech mladistvým vzhledem. Prozradila, co za ním stojí

Slavná módní návrhářka Vera Wangová vypadá ve svých čtyřiasedmdesáti letech naprosto skvostně. V rozhovoru pro web Page Six prozradila, jak si udržuje mladistvý vzhled. Denně se stravuje jídlem z McDonald’s a donuty, jídlo z fastfoodu pak zapíjí vodkou. Také tvrdě dře, ne však v posilovně. Většinu svého času věnuje práci, podle jejích slov je právě zaneprázdněnost ideální cestou ke zdraví.

Vera Wangová patří mezi významné osobnosti módního průmyslu. Své obdivovatele má po celém světě a chválu dostává nejen za navržené modely, ale i za svůj neuvěřitelně mladistvý vzhled. Návrhářka letos v červnu oslavila čtyřiasedmdesáté narozeniny, a kdykoliv se objeví na červeném koberci, všem vyrazí dech tím, jak vypadá.

ČTĚTE TAKÉ: Annu Slováčkovou bojující s rakovinou upoutala na lůžko další nemoc. Fanouškům poslala vzkaz

Mnozí by tipovali, že za její vitalitou musí stát přísná dieta. Opak je ale pravda. Na zdravý jídelníček si totiž Wangová moc nepotrpí. Jak přiznala v rozhovoru pro portál Page Six, stravuje se převážně pokrmy z fastfoodu. „Zbožňuji McDonald’s,“ pronesla módní designérka.

„Objednávám si ho každý den, třeba dva týdny v kuse. Pak to obměním,“ přiznala Wangová. Jídlo z fastfoodu však není jedinou neřestí návrhářky. Neodpustí si ani koblihy, které má hodně v oblibě. „Mám ráda koblihu plněnou krémem a posypanou cukrem,“ svěřila. „Je to jako želé kobliha, ale uvnitř je vanilkový krém. Taky mám ráda růžovou s posypem,“ doplnila designérka, která proslula návrhy svatebních šatů.

Jídlo z fastfoodu a donuty pak zapíjí alkoholem, konkrétně vodkou. V roce 2020 podle serveru New York Post řekla, že do jejího tajemství proti stárnutí je zahrnuta práce, spánek, koktejly z vodky a také lehké vyhýbání se sluníčku.

Samozřejmě se v kondici neudržuje jen díky nezdravým pokrmům a vodce. Řekla, že i silné pracovní vytížení jí pomáhá zůstat ve formě. „V podstatě jsem celý život pracovala, takže je to hlavně o práci,“ uvedla Wangová, jejíž svatební modely oblékly slavné nevěsty, jako jsou například Ariana Grandeová, Gwen Stefaniová, Hailey Bieberová, Victoria Beckhamová či Mariah Careyová.

„Myslím, že práce nás udržuje mladé,“ připomněla. „Věnuji jí spousty hodin, vychovala jsem dvě dcery. Zaneprázdněnost je nejlepším receptem pro dobré zdraví,“ zakončila ikona módního průmyslu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pizingerová vyrazila k moři s tchyní. Ukázala fotky a prozradila, co se synovi nejvíc líbilo

Tagy: