Role Draculy se mnou hodně zamávala. Od zblbnutí mě zachránili kamarádi, přiznává Hůlka

Zpěvák Daniel Hůlka nyní prožívá nejšťastnější období.

Nenechte si ujít Daniela Hůlku v pořadu Povídej

Daniel Hůlka začínal jako operní zpěvák. Role v českém muzikálu Dracula mu ovšem změnila život. Ze dne na den se z něj stala muzikálová hvězda a jak sám přiznává, byly časy, kdy mu sláva stoupla do hlavy. Toto období prý ale netrvalo dlouho. Vrátit se zpátky na zem mu totiž pomohli jeho kamarádi. Hůlka se o tom rozpovídal v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Muzikál Dracula měl premiéru v roce 1995 a během krátké doby si získal u českých diváků velkou oblibu. S ním i hlavní hrdina představení Daniel Hůlka. „Díky úspěchu, který Dracula měl, se mi otevřelo obrovské pole seberealizace ve zpěvu i herectví a já bral všechno. Byly časy, kdy jsem hrál v devíti inscenacích,“ zavzpomínal Hůlka a moderátorce Radce Červinkové přiznal, že byly časy, kdy mu sláva stoupla do hlavy.

„Bylo období, kdy na mě šly hvězdné manýry. Když neznámého člověka zná po premiéře půlka republiky, hodně to s ním zamává,“ popsal slavný hudebník. „Strašně mě to pohltilo. Měl jsem pocit, že jsem důležitý a nepostradatelný. Vrátit se zpátky na zem mi pomohli až kamarádi. Zachránili mě od úplného zblbnutí,“ přiznal sebekriticky. Legendární muzikál se na české divadelní scéně hraje dodnes. Hůlka má tak za sebou už stovky repríz.

Recept na hubnutí je jednoduchý

Hůlka prozradil v Pořadu Povídej i detaily o svém zdraví. Letos to bude totiž už deset let, co se kvůli těžkému zánětu slinivky téměř loučil se životem. V současnosti si ho ale užívá plnými doušky. Je ve skvělé kondici a v poslední době i pořádně zhubnul. Recept je podle něj jednoduchý.

„Mám velmi aktivního psa, se kterým dvakrát denně ujdu několik kilometrů. Ve zbylém čase buď pracuji, nebo se věnuji dcerce Rozárce, která je velmi živá a hravá. No a když nastane večer, mám mladou manželku. Výsledek mojí životní náplně je takový, že jsem zhubnul 15 kilo,“ poznamenal s úsměvem Hůlka. Celý rozhovor sledujte v neděli 29. května v pořadu Povídej od 21:30 na CNN Prima NEWS.

Tagy: