Šebrleho překvapil na túře obrovský medvěd. Měl jsem strach o ostatní, líčí moderátor setkání

Moderátor a bývalý profesionální sportovec Roman Šebrle se podělil o nevšední zážitek. Během výpravy po vrcholcích hor měl tu čest potkat se s medvědem. A jak prozradil pro CNN Prima NEWS, medvěd byl obrovský. Šebrle ale strach neměl. Jemu ani dalším členům výpravy se nic nestalo.

Roman Šebrle si užíval pohodovou dovolenou v Tatrách, kam jezdí už přes třicet let. To, co se mu ale přihodilo tentokrát, nikdy předtím nezažil. „Nic není náhoda. Vše se děje z určitého důvodu. Dnes se mi to opět potvrdilo,“ okomentoval svůj středeční zážitek televizní moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle na sociální síti Instagram.

ČTĚTE TAKÉ: Překvapivé odhalení. Britney Spearsová byla těhotná s Timberlakem, ale musela na potrat

„Šli jsme dlouhou túru. V jednu chvíli, což se mi také ještě nikdy nestalo, jsem se oddělil od naší desetičlenné skupiny,“ popsal pro CNN Prima NEWS Šebrle. Nebyl si jist, zda jdou správnou cestou, a tak se rozhodl, že se půjde porozhlédnout, aby zjistil, kudy se mají vydat. „Dostal jsem se asi tři sta metrů od nich a dvacet metrů nad ně. Krásně jsem je viděl,“ uvedl.

Když se rozhlížel po okolí, zbytek skupiny mezitím pokračoval v túře. „Přemýšlel jsem, jestli půjdu za nimi, nebo oni za mnou. Viděl jsem, že jdou dál ode mě. Chvíli jsem koukal a najednou vidím, že  zhruba padesát metrů nad prvním členem výpravy je medvěd. A byl to obrovský medvěd,“ líčil Šebrle, který si medvěda stihl natočit. Video pak zveřejnil na svém instagramovém profilu.

„Jenom jsem stačil zařvat, ať stojí, že je tam medvěd. V první moment si mysleli, že si dělám legraci. Pak zvedli hlavy a viděli ho. Začali pomalu couvat,“ řekl s tím, že se medvěd naštěstí vydal směrem od nich. „Medvěd pelášil nahoru, během pěti minut úplně zmizel za horou,“ dodal.

Beze strachu

Roman Šebrle zachoval po celou dobu chladnou hlavu a nezačal panikařit. Prozradil, že se medvěda ani nebál. „Neměl jsem strach, byl jsem daleko. Měl jsem ale strach o ně,“ přiznal.

„Kdyby zaútočil, vůbec nevím, jak bych zareagoval,“ podotkl oblíbený televizní moderátor.

„Stalo se mi to poprvé, jezdím tam přes třicet let. Nikdy předtím jsem medvěda nepotkal,“ pronesl a posteskl si nad tím, že ho neviděl z těsné blízkosti jako ostatní. „Je to smůla. Poprvé vidím medvěda a jsem od něj nejdál,“ zakončil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Raper Marpo se popral kvůli projíždění jednosměrky. Jeho protivník ho kousl

Tagy: