Konec slavného manželství. Představitel Aquamana se po 18 letech rozvedl, stačil jeden den

Herci Jason Momoa a Lisa Bonetová po 18 letech ukončili manželství. Během pondělí Bonetová, která byla v minulosti provdaná za hudebníka Lennyho Kravitze, podala žádost a už druhý den bylo vše vyřešeno.

Magazínu People se v úterý podařilo získat soudní dokumenty, které potvrzují zrušení manželství představitele Aquamana a Bonetové.

ČTĚTE TAKÉ: Ostrá slova i dojetí na Zlatých glóbech. Culkin se vysmál kolegovi. Nolan vzpomínal na hvězdu

Čtyřiačtyřicetiletý Momoa a šestapadesátiletá Bonetová propracovali podmínky rozvodu ještě před tím, než žádost podali k soudu. Podle dohody o vypořádání manželství jsou oba plně spokojeni s poskytnutými informacemi. Jako důvod rozvodu Bonetová uvedla nepřekonatelné rozdíly, datum rozchodu stanovila na 7. října 2020.

Dvojice společně sdílí dvě děti –⁠ šestnáctiletou dceru Lolu a patnáctiletého syna Nakoa-Wolfa.

V dohodě o vypořádání manželství se dále uvádí, že každému z rodičů bylo uděleno společné opatrovnictví nezletilých potomků Loly a Nakoa-Wolfa. Oba budou stejně zodpovědní za zdraví, vzdělání a blaho svých dětí.

Hvězda seriálu Hra o trůny a Bonetová se budou dělit o životní náklady na děti. „Pokud se jeden z rodičů rozhodne s dětmi cestovat, bude tato strana zodpovědná za výdaje na děti spojené s cestou,“ píše se v dohodě předložené soudu.

Slavný herec Momoa a Bonetová se rovněž vzdali práva požadovat jeden od druhého manželské výživné. „Toto zřeknutí se výživného je trvalé a konečné a žádný soud nikdy a nikde nebude mít pravomoc ani příslušnost přiznat výživné ve prospěch jedné ze stran,“ napsali manželé ve smlouvě.

Přestože jejich manželství oficiálně skončilo, budou právně prohlášeni za svobodné až 9. července 2024.

Jason Momoa, který mimo jiné také zazářil v akčním filmu Rychle a zběsile 10, se dal dohromady s Lisou Bonetovou v roce 2005, připomněla agentura AP. Své ano si řekli až v roce 2017. Pro herce se jednalo o první manželství. Bonetová se vdávala podruhé. Mezi lety 1987 a 1993 byla manželkou populárního hudebníka Lennyho Kravitze, s nímž má i dceru, herečku Zoë Kravitzovou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na Zlatých glóbech dominoval Oppenheimer. Bodovali i Chudáčci, kteří porazili Barbie

Tagy: