Šafářová se rozplývá před druhým porodem. Plekancovi s tchyní poslala dojemný vzkaz

Již brzy se z bývalé profesionální tenistky Lucie Plekanec Šafářové stane dvojnásobná maminka. S tím, jak se její těhotenství blíží ke konci, se Šafářová dojímá nejen nad tím, jak se její rodina rozroste, ale i nad tím, jakou oporu má ve svém manželovi – hokejistovi Tomáši Plekancovi, a své tchyni. Co jim vzkázala?

Už brzy se rodina Plekancových rozroste o dalšího člena. K dceři bývalé tenistky a kladenského hokejového útočníka Leontýnce přibyde sourozenec. „Nikdy mě nepřestane překvapovat dokonalost přírody. Jak celý život vzniká a koloběh života jako takového. Od tečky na ultrazvuku po kouzelnou chvíli, kdy řekne poprvé: ‚Mami, mám tě ráda,‘“ připsala Šafářová k černobílé fotografii, na níž se drží za břicho.

Že těhotenství a mateřství není plné jen krásných zážitků, ale i těžkých chvil, si je bývalá tenistka vědoma. „Někdy je to radost, někdy sakra těžký,“ pokračovala. Dodala ale také, že vždy ví, že na nic není sama. „Jsem vděčná za to, jakého mám úžasného muže, se kterým to vše mohu sdílet a je mi oporou a za svou rodinu a tchýni, kteří tu vždy jsou,“ vzkázala Šafářová.

Díky těmto jistotám se nyní těší na to, čím ji „nový přírůstek v její rodině překvapí a jaký bude“. Pro Plekanec Šafářovou bude dítě druhým potomkem, její manžel se stane již čtyřnásobným otcem – z předchozího manželství s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou má dva syny.

Tagy: