Boj s rakovinou, pak přišel krach manželství. Našla teď Brenda z Beverly Hills novou lásku?

Rok 2023 je pro herečku Shannen Dohertyovou, která zazářila v populárním seriálu devadesátých let Beverly Hills 90210 v roli Brendy nebo v magické sérii Čarodějky, plný bolestných ran. Na začátku roku se dozvěděla, že rakovina metastázovala do mozku. Během jejího boje se zákeřnou nemocí ve čtvrtém stádiu ji opustil manžel. Nyní se na oblíbenou herečku zřejmě usmálo štěstí. Na svém Instagramu sdílela fotografie s neznámým mužem, nechybí ani výřečné popisky, z nichž mají její sledující jasno – podle nich si našla novou lásku.

S rakovinou svádí herečka dlouholetý boj, zároveň však o své strastiplné cestě informuje sledující na sociálních sítích. V červnu se jim na Instagramu svěřila, že se zákeřná nemoc rozšířila i do mozku. O dva měsíce dříve zase vyšlo najevo, že manželství Dohertyové se rozpadá. Nyní se zdá, že se na herečku usmálo štěstí.

ČTĚTE TAKÉ: Drsné praktiky před natáčením slavných českých filmů za totality. Herci si kradli role

Na svém Instagramu zveřejnila již dvě fotografie s neznámým mužem. Poprvé společný snímek sdílela na začátku srpna, kdy k fotce připsala: „Rande s Chrisem.“ Další snímek, kdy se o muže opírá, zveřejnila na konci září s jednoduchým vzkazem: „Čas na večeři.“

Stejný snímek sdílel i pro fanoušky herečky neznámý muž, který se jmenuje Chris Cortazzo. Připojil však o něco výmluvnější popisek: „Večeře s mojí láskou.“

Příběh nemocného dvouletého Martínka zasáhl snad celé Česko. Sto milionů korun na léčbu se nakonec podařilo vybrat během pár dní. Poslechněte si, jak na tuto zprávu reagoval tatínek chlapce:

Vzhledem k těmto krátkým vzkazům mají sledující Dohertyové jasno – je podle nich zamilovaná. „Jsem tak šťastná, když se zdá, že si našla lásku. Modlím se za tvé štěstí a pevné zdraví,“ napsala jedna ze sledujících pod poslední snímek dvojice.

Někteří fanoušci přinášejí jinou informaci: Cortazzo má být hereččiným nejlepším přítelem a údajně je homosexuál. Pravdu zná pouze zmiňovaná dvojice. Ta oficiálně vztah nepotvrdila.

Tagy: