Bočanová otevřeně: Závidím těm, kteří si nezkazili vztah. Jsem divná a takové potřebuji i jméno

Herečka Mahulena Bočanová v 7 pádech Honzy Dědka

Mahulena Bočanová v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Mahulena Bočanová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka připustila, že závidí těm, kteří si na začátku nepokazili svůj vztah a v páru si užívají celý život. To už prý nedožene, a tak hledá jiné krásy.

„Přísahám, že nestrádám a není to utrpení. Jde takhle žít. Neříkám, že nikoho nepotkávám, že nejdu na hezkou večeři, jsem ráda, že dostanu kytičku a někdo je na mě hodný,“ svěřila se moderátorovi Honzovi Dědkovi Bočanová. „Společná domácnost je však pro mě velký oříšek, neumím si ji představit. Závidím těm, kteří to na začátku nepokazili a krásně si užívají život. Prožít s někým celý život je nejvíc,“ myslí si 56letá umělkyně.

„To se mi nepodařilo a už to nedoženu, ale krásu v životě umím najít s tou mojí holkou (21letá dcera Marina, pozn. red.),“ řekla. Nepřítomnost muže v domácnosti ji prý lecčemu naučila. „Lustr jsem si vyměnila sama, umím vyměnit kolo, spravit záchod, vyměnit filtr u pračky. To je taková potupa. Ale potřebuju někoho na hlídání. Mám moc šikovnou holku, která je skoro stejně stará jako Marinka, studuje psychologii, obor autismus. Marinka ji cítí jako svoji kamarádku. To je skvělé,“ doplnila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bočanová přiznala nového přítele. Poslal mi fotku, pobavil mě a začali jsme spolu chodit

V rozhovoru mimo jiné zavzpomínala i na své dětství. „Naši byli extravagantní, nebyli to klasický lidi. Byli výjimeční. Tatínek byl architekt, celý život cestoval po světě, stavěl ambasády. V té době bylo neobvyklé mít tátu, který cestuje po světě. Nebyl v žádné straně, nikde nic nepodepsal, zaručil mu to jeho výjimečný talent,“ popsala.

Přiznává, že byli vychováváni poněkud neobvyklým způsobem. „Neměli jsme doma záclony, protože táta řekl, že to mají burani. Měli jsme postel na zemi, protože normální postele jsou ošklivé. Byli jsme divný. Takže mi dali i divné jméno. Jsem divná, potřebuju divné jméno. Nakonec to trefili,“ řekla pobaveně. Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka v úterý 4. července ve 21:50 na Primě.

Bočanová přiznala nového přítele

Bočanová si své soukromí velice střeží. Mnohé proto překvapilo, když se na filmovém festivalu v Karlových Varech objevila po boku neznámého muže. Jak prozradila v pořadu Showtime, jde o jejího přítele. Herečka je prý velice šťastná a právě po boku partnera plánuje strávit dovolenou na chatě. O společném soužití ale zatím zřejmě neuvažuje. Celý rozhovor si můžete poslechnout ve videu níže.

Tagy: