Strach o vdovu po českém králi plastických klinik. Pro Řehořkovou musela přijet sanitka

Petra Řehořková, vdova po spolumajiteli kliniky estetické medicíny Tomáši Řehořkovi, dva dny po pohřbu doma zkolabovala a záchranka ji odvezla do nemocnice, upozornil deník Blesk. V péči lékařů je už od chvíle, kdy doma našla mrtvého manžela.

„Petra v neděli ráno zkolabovala a ze strachu o její zdraví jsme přivolali záchranku. Teď je v nemocnici a podstupuje vyšetření,“ prozradila pro Blesk kamarádka Petry Řehořkové. „Všichni doufáme, že bude brzy v pořádku, ale teď o ni vážně máme strach,“ přiznala.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel známý britský herec. Nettleton se českým divákům ukázal v seriálu Vraždy v Midsomeru

Žena zesnulého krále plastických klinik je i se syny v péči lékařů od 30. června, kdy přijela s dětmi do společného domu a tam našla oběšeného manžela. Lékaři Petře a synům pomáhali vyrovnat se s ohromnou ztrátou.

Pohřeb Tomáše Řehořka, který zařizovala jeho matka se svou dcerou, se uskutečnil v pátek v motolském krematoriu. Žena zesnulého Petra nebyla na pohřeb pozvaná, protože své tchyni neřekla o smrti jejího syna. „V tu chvíli jsem nebyla schopná zavolat vůbec nikomu, neboť jsem byla z celé situace v šoku a byla jsem v péči přivolaných záchranářů,“ řekla vdova Blesku. Dodala, že o to poprosila zaměstnankyni své kliniky.

Jednatel společnosti Petra Clinic a známý český podnikatel Tomáš Řehořek spáchal sebevraždu zřejmě kvůli neléčeným depresím. Psychické problémy mohla spustit manželská krize. Úspěšný podnikatel po sobě zanechal manželku a tři děti.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hlas Karla Gotta znovu ožil. Stála za tím umělá inteligence, namluvila jeho knihu

Tagy: