Orozovič: Veřejnost tabuizuje nahotu a nemá ráda holuby. Prozradil také, jak to má se svatbou

Exkluzivní rozhovor Mariny Jandové s Igorem Orozovičem

Exkluzivní rozhovor Martiny Jandové s Igorem Orozovičem o novém videoklipu

Zpěvák a herec Igor Orozovič promluvil v exkluzivním rozhovoru s Martinou Jandovou pro Showtime o novém videoklipu k písni Holubí muž, na kterém nyní pracuje. Rozpovídal se také o nahotě, kterou podle něho veřejnost zbytečně potlačuje. „Štve mě, že ji lidi mají stále tabuizovanou,“ řekl Orozovič. Prozradil rovněž, jak to aktuálně vidí se svatbou.

Igor Orozovič v současné době pracuje na videoklipu k jeho nové písni. „Točíme klip k singlu Holubí muž. Je to otvírací písnička pro celé album,“ pochlubil se v exkluzivním rozhovoru pro Showtime s Martinou Jandovou.

ČTĚTE TAKÉ: Agátu Hanychovou skolila nepříjemná nemoc. Byla jsem celá zelená, tělo chtělo odpočinek, řekla

Album představil světu 12. dubna a zanedlouho ho čeká křest desky, který se uskuteční v kulturním centru v pražských Holešovicích. „Křest bude 26. dubna v La Fabrice,“ prozradil Orozovič.

Během rozhovoru také nastínil, jaký význam pro něho má hlavní postava písně. Svěřil, že mu vadí, jak společnost holuby vnímá. „Holubí muž je bytost, která mi postupem času vytanula v hlavě, zjevila se. Nehledě na to, že bych i trochu chtěl podporovat holuby, protože mě štve, že je lidi nemají rádi a to úplně zbytečně. Je to nádherné zvíře, které neroznáší žádné nemoci,“ upozornil a doplnil, že Holubí muž je spíš surrealistická bytost: „Přišla na tento svět, rozkoukává se, sleduje a hledá sebe a hlavně trošku člověka, co je vlastně zač.“

Nechápu, proč je nahota tabuizovaná

Součástí videoklipu je také scéna, v níž je Orozovič svlečený. „Dospěl jsem už do fáze, že jednám naopak. Když si všichni z mé nahoty dělají legraci, že přitvrdím,“ vysvětlil. „Předtím jsem byl dvacetiletý mladík s hezkým tělem, tak to je už trapný. Když už tělo začíná být použitý, tak mi přijde dobrý s tím začít trochu provokovat. Ale sedí mi to k té postavě,“ pokračoval.

Nerozumí, proč veřejnost stále od nahoty odklání zrak. „Nahota mi k lidské čistotě sedí a strašně mě štve, že ji lidi mají stále tabuizovanou, přitom všechno je přesexualizovaný. Ale jakmile se někdo někde svlékne, tak se z toho dělá haló,“ poznamenal.

Na svatbu není čas

Orozovič promluvil také o své svatbě. Přiznal ale, že to pro něj nyní není prioritou, protože je zkrátka příliš zaneprázdněný. „Na to vůbec nemám čas. Nestíhám,“ odpověděl na otázku, jak to vidí se svatbou.

S partnerkou na sebe nemají kvůli jeho pracovnímu vytížení tolik času, proto se spolu snaží vídat i během práce. „Moje láska nám zrovna vaří catering, spojujeme to, abychom se viděli takhle, když spolupracujeme,“ řekl oblíbený zpěvák a herec.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jsem tak trochu „mišuge“, řekla Vondráčková. Ráda si čtu slovníky a učím se nové role

Tagy: