Svatbu jsme netajili, brání kamarádku zpěvačka Debbi. Co novomanželé během veselky nestihli?

Zpěvačka Debbi se vdala.

Zpěvačka Debbi se vdala

Jen měsíc před svatbou oblékla zpěvačka Debbi bílé šaty a natočila nový videoklip s názvem V dobrým i zlým. Nové video nakonec zveřejnila několik dní poté, co si s partnerem Tomášem Chálkem řekla životní „ano“. Pro mnohé to bylo překvapení, protože sňatek ani jeden z partnerů veřejně neavizoval. Veselku „propálila“ až zpěvačka Marta Jandová na sociální síti. Debbi to ale své přítelkyni nemá za zlé.

Debbi se svěřila, že jako vdaná paní necítí žádnou velkou změnu. „Nyní mě čeká ještě pochůzka po úřadech a změna příjmení. Budu se jmenovat Chálek, což je krásné a jednoduché. Kdysi jsem si myslela, že jednou nebudu muset hláskovat své jméno i příjmení. To se ale nestalo,“ smála se.

O svatbě novomanželé předem neinformovali. Pro mnohé proto bylo překvapením, když viděli příspěvek zpěvačky Marty Jandové přímo z veselky. „Svatbu jsme moc netajili, jen jsme o ní nikomu příliš neříkali, spíše jen rodině a přátelům. Marta dala fotku na sítě, ale neměli jsme s tím žádný problém. Nikdo stejně nevěděl, kde jsme, takže nám to bylo jedno,“ bránila přítelkyni.

Celou veselku si navíc velmi užila. „Měsíce vše připravujete, a nakonec je z toho jeden den, který rychle uteče. Byla jsem velmi nervózní, den pro mě začal až v poledne se svatbou,“ podotkla. Chvíle s nejbližšími si však pár užíval tak moc, že nedošlo na podstatnou část dne – párové focení po obřadu. „Plán byl takový, že začneme fotil na zlaté hodince – tedy se západem slunce. Jenže svatba byla tak rozjetá, že nepřišlo v úvahu, že bychom na hodinu a půl šli fotit,“ vysvětlila.

Přesto ničeho nelituje. „Máme jiné fotky, například momentky,“ řekla k tomu. Veselka nakonec skončila nad ránem. „Spát jsme šli kolem čtvrté hodiny ráno, s manželem jsme byli poslední. Už mě ale tuším odnášeli, protože jsem předtím usnula, takřka na stole,“ prozradila. Promluvila také o novém videoklipu.

„Do jisté míry by to mohl být svatební slib. Ale obecně je to o lásce, primárně nyní o té k manželovi. Ve videoklipu je však i maminka se sestrou. Nemá to být jen o lásce mezi mužem a ženou, ale i lásce přátelské a rodinné. U mě je to nyní hlavně o lásce pro manžela a dalších blízkých,“ dodala.

Tagy: