Tajemství odhaleno. Proč Lukáši Pavláskovi krachlo manželství s Ivou Pazderkovou?

Z komika a herce Lukáše Pavláska je opět ženáč. O víkendu si vzal za manželku svoji dlouholetou přítelkyni, PR manažerku Denisu Cingelovou. Není to poprvé, co král českého stand-upu stanul před oltářem. Jeho první ženou byla kolegyně Iva Pazderková. Jejich manželství ale trvalo pouhé tři měsíce. Co se mezi nimi stalo a jak spolu vychází dnes?

Iva Pazderková na manželství s Lukášem Pavláskem s odstupem let vzpomíná s úsměvem. „Seznámili jsme se na stand-upu, já byla čerstvě rozvedená a on je nesmírně inteligentní a milý člověk. Vzali jsme se, a pak jsme zjistili, že brácha se ségrou by se asi neměli brát. Byli jsme spolu tak tři měsíce. Bylo mi šestadvacet. S Lukášem to bylo kratší manželství,“ svěřila se Iva Pazderková v pořadu TV Prima 7 pádů Honzy Dědka.

Také Pavlásek bere svoji první svatbu s nadsázkou. „Bylo to trošku z legrace. S Ivou jsme to tajili, protože jsme se za to trošku styděli. Bylo to v době, kdy jsme začali dělat Na stojáka, krátce jsme spolu chodili, byli jsme v takovém rozjásaném období. Oba jsme věděli, že je to jenom, abychom si udělali srandu. Nikoho jsme nepozvali, ani rodiče, ti byli pak strašně naštvaní. Jen co to šlo, zase jsme se rozvedli. To byla taková svatba na zkoušku,“ prohlásil komik.

Mezi svatebními hosty byla i Pavláskova exmanželka

Přestože jejich manželství skončilo rozvodem, zůstali přátelé. Iva dokonce byla hostem na Lukášově sobotní svatbě. „Že jsme byli s Ivou manželé, Denisa ví. S Ivou se znají, kamarádí spolu,“ ujistil Pavlásek.

Také Pazderková je nyní šťastně zamilovaná. Jak informoval web extra.cz, její současnou láskou je cizinec, temperamentní Turek, s nímž se seznámila během natáčení jednoho televizního pořadu. Bude následovat Lukáše? A bude platit do třetice všeho dobrého?

Jejím prvním manželem byl o devatenáct let starší herec Luboš Veselý, který na sebe nejvíce upozornil hlavní rolí v normalizačním psychologickém dramatu Antonyho šance, který režíroval Vít Olmer. Manželství jim vydrželo dva roky.

Tagy: