Moje dcera je drbna, směje se Klus. Cesty k moři s dětmi jsou prekérka, řeším to, slíbil

Podle Kluse je jeho dcera drbna.

Tomáš a Josefína Klusovi promluvili v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka o tom, jak to chodí u nich doma. Zpěvák vysvětlil, proč je Josefínina touha po herectví nebezpečná. Zároveň vysvětlil, proč nejezdí s dětmi na dovolenou k moři.

Ačkoli dcera Tomáše Kluse Josefína by moc ráda vyrazila k moři, jejímu tatínkovi se to moc nezamlouvá. „Já chci k moři. Chtěla bych do Japonska, prosím, prosím,“ žadonila Klusova desetiletá dcera zpěváka v 7 pádech Honzy Dědka poté, co moderátor zmínil, že zpěvák z ekologických důvodů odmítá cestovat letadlem.

ČTĚTE TAKÉ: Ota Jirák z rozpadlé hospody vybudoval krásnou chalupu. Nahlédněte do jeho království

„Honzo, díky, to je hezké téma,“ povzdechl si písničkář. „Je to prekérka, řeším to, protože jsme spolu nebyli dlouho u moře. Zásadovost je jedna věc, druhá věc je ta, že děti fakt stárnou. Vymyslím to, abychom se společně podívali k moři,“ slíbil nakonec před kamerami svým dětem Tomáš Klus.

Jeho dcera Josefína ho v rozhovoru moc nešetřila. Mluvila mimo jiné o jejich spolupráci při natáčení. Společně se objeví v novém seriálu TV Prima Zalez do spacáku. „S tátou se hraje dobře, táta to nekazí, jen někdy. Mě to herectví baví, protože točíme v noci a nemusím spát. O herectví jsem nesnila, ale pak jsem si řekla: Tak jo. Doma mi říkají Keliško, jelikož se o všechno zajímám,“ přiznala Josefína. „To je slabé slovo. Je drbna. Když jsme začali natáčet, Josefína naprosto intuitivně zamířila do maskérny a kostymérny, to byl její domov. Po třech dnech natáčení věděla, kdo s kým chodil a kdo s kým chodí teď. Ale funguje to i obráceně. Jel jsem s řidičem na natáčení a ten mi vyložil, co se dělo u nás doma. Den předtím totiž vezl Josefínu,“ prozradil muzikant.

Doma mají Klusovi kromě tří dětí také velký zvěřinec. „Máme slepice. Měli jsme je pojmenované, ale pak přišla kuna nebo liška a táta je našel rozházené po zahradě bez hlav. Měli jsme dva pejsky, jeden umřel v létě, pak jsme měli rybičku, ta taky zemřela, křeček utekl a teď máme jednoho pejska a slepičky, ale už nemají jména. Chtěli jsme lamu, ale máma ji nechtěla,“ vypočítala Josefína. „Za lamu bychom měli rozmlácenou tlamu,“ doplnil dceru hudebník, který momentálně vydává svou osmou desku.

„Táta má teď období písniček. Hodně zpívá, hodně hraje a hodně pracuje. Taky je hodně unavený. Vždycky přijde domů, protáhne se a řekne, že by vydržel celý den spát,“ dodala Josefína.

Po lednových reprízách přichází Honza Dědek s novými rozhovory. Do prvního novoročního dílu 7 pádů si pozval vedle herce a písničkáře Tomáše Kluse s dcerou Josefínou, zpěváka Petera Nagyho, herečku Veroniku Divišovou a výtvarníka Michaela Rittsteina. Pořad můžete sledovat na Primě v úterý 30. ledna ve 21:40.

Tagy: