Strach o Jiřího Krampola. Přiznal problémy, do nemocnice musí chodit dvakrát týdně

Herec a bavič Jiří Krampol se z nemoci téměř zotavil. Přesto na sebe musí být opatrný. Na kontroly k lékaři momentálně dochází dvakrát týdně, a to nejen kvůli průduškám, ale i potížím s aortou. Píše o tom web Extra.cz.

„Chodím do nemocnice na kontrolu s aortou. Mám ji rozšířenou už dvacet let. Dělali mi i CT vyšetření a řeší, co s tím, jestli je to v pořádku, nebo není,“ svěřil se Krampol bulvárnímu webu Extra.cz. Jestli bude muset na operaci, prý zatím netuší.

Do nemocnice dochází na kontroly asi dvakrát do týdne. Kromě srdce si musí dávat pozor také na průdušky. „Mám je zničené,“ přiznal s tím, že momentálně se ale cítí dobře. „Kéž bych už měl se zdravím klid,“ doplnil slavný moderátor.

ČTĚTE TAKÉ: Legendární kapela Elán v slzách. Nečekaně zemřel jejich kamarád a zvukový mistr Červenka

Krampola v posledních měsících trápily velké zdravotní problémy. Stejně jako v roce 2021 musel dokonce strávit určitý čas v nemocnici, hospitalizován byl od Vánoc až do Silvestra. V péči lékařů skončil právě kvůli nemocným průduškám. „Astma mě trápí celý život. Čím je člověk starší, tím se to zhoršuje,“ přiznal začátkem ledna v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Dva měsíce nesměl chodit mezi lidi

Po nemocech trávil většinu času doma, klidový režim měl nařízený od lékařů. „Je mi dobře, byl jsem na injekci proti chřipce. Už mě přešel i chrapot, takže se mám lépe. Akorát nesmím dva měsíce chodit mezi lidi,“ svěřil se již dříve Krampol v rozhovoru pro web TN.cz. Jelikož je herec náchylný na nemoci, nezbývalo mu tehdy nic jiného než doporučení doktorů respektovat. „Musím to dodržet, protože kdybych něco chytil, tak by to pro mě bylo fatální,“ doplnil.

Nynější teplé počasí by ho ale mohlo vysvobodit. „Snad mě pánbůh teď nechá aspoň na chvilku na pokoji,“ dodal oblíbený moderátor.

Tagy: