Týden od smrti milované ženy. Zdrcený Margita sdílel dosud nezveřejněné fotky Zagorové

Hana Zagorová a Štefan Margita

Týden po úmrtí Hany Zagorové zveřejnil její manžel Štefan Margita na sociálních sítích sérii fotografií, které dosud veřejnost neviděla. Snímky pochází převážně ze soukromí a slavná zpěvačka se na všech usmívá. K obrázkům své milované ženy připsal Margita dojemný vzkaz.

Je to týden, co Hana Zagorová náhle odešla. Zemřela v pátek 26. srpna v 11 hodin dopoledne ve věku 75 let v pražském Ústavu hematologie a krevní transfuze. Smutnou zprávu na sociálních sítích tehdy oznámil právě její manžel Štefan Margita, který s ní byl až do poslední chvíle.

„Hani, lásko moje jediná. Děkuju ti za třicet krásných zamilovaných let. Na dnešní 11. hodinu už však nikdy nezapomenu. Strach, úplná beznaděj, že jsem tě navždy ztratil, a že už nejsi a nebudeš. Návrat do prázdného bytu mě drásá. Koukám na tvé věci a každý krok mi tě tu připomíná. Miluju tě a navždy budu,“ vzkázal jí do nebe Margita.

Teď na svém Instagramu zveřejnil sérii jejích snímků, které dosud veřejnosti neukázal. Pochází z focení, koncertů, jejich domova i soukromé jachty. Zagorová se na všech fotografiích usmívá a vypadá velmi šťastně. „Moc mi chybíš,“ připsal k fotografiím zdrcený vdovec.

Margita má za sebou těžký týden. V úterý se nejprve konala soukromá zádušní mše, následující den se se zesnulou zpěvačkou v Divadle Kalich rozloučila také veřejnost. Poté podle informací deníku Blesk zamířila rakev s jejími ostatky do strašnického krematoria, kde byly za účasti Margity a její starší sestry Evelyn zpopelněny.

Oporou se truchlícímu Margitovi snaží být nejen jeho nejbližší, ale také mnozí fanoušci, kteří mu na sociálních sítích vyjadřují podporu. „Krásné fotografie, výjimečná bytost. Přeji hodně síly tohle překonat,“ psali lidé. „Nádherné fotky, dobře že jste je zveřejnil. Opatrujte se. Z vlastní zkušenosti vím, že čas pomůže a paní Hana ve vzpomínkách napořád zůstane,“ dodali další.

Tagy: