Vysoká horečka a modlitby, dcera Urbánkové popsala maminčin boj o život. Jak je zpěvačce teď?

Naďa Urbánková poslala z nemocnice v Praze skrze svoji dceru pozdrav a poděkování všem fanouškům, kteří o ni mají strach. Oblíbená zpěvačka a česká slavice bojuje s koronavirem, její stav byl velmi vážný. Dcera Jana Fabiánová však má pozitivní zprávu – stav maminky se zlepšuje, dokonce ji mohla navštívit.

„Nevím, jak to máte vy, ale za mě kolektivní modlitba funguje. Včera bylo stanovisko lékaře: stav velmi vážný. Ve středu ráno měla máma horečku přes 40 °C,“ informovala v pátek Fabiánová své sledující na Instagramu.

Fanoušci měli o Urbánkovou obrovský strach. V nemocnici v Pelhřimově byla kvůli interním problémům hospitalizovaná již na podzim. „Její zdravotní stav se ale nelepšil a situace byla vážná. Na konci roku tedy byla převezena na lépe vybavené pracoviště do Prahy,“ sdělila nemocnice deníku Blesk. Až v metropoli se Urbánková nakazila koronavirem, který jí opět přitížil.

Byla to zpráva Fabiánové, které mnohé vyděsila. „Jestli máte v této nelehké době kousek modlitby nazbyt, prosím, věnujte ji mojí mamince. Je v nemocnici s covidem a není jí vůbec dobře,“ vznesla prosbu před několika dny. Nyní všem sledujícím poděkovala.

Ve čtvrtek totiž lékaři potvrdili výrazné zlepšení zdravotního stavu Urbánkové. „Teplotu už nemá. Dokonce mě k ní dnes pustili,“ pokračovala Fabiánová. Se svou maminkou mohla mluvit, a tak jí zřejmě předala vzkazy, které jí lidé posílali. „Moc a moc vás všechny pozdravuje, děkuje za modlitby, energii a lásku. Říkala, že se cítí mnohem lépe,“ sdělila Fabiánová a dodala: „Umíte zázraky!“

Tagy: