Vyskočil, Vágner i Skamene budou volit Babiše. Které celebrity stojí pevně za Pavlem?

Do druhého kola prezidentské volby poslaly miliony lidí Petra Pavla a Andreje Babiše. Veřejně jim svou podporu vyjádřila i řada celebrit. Proč se známé osobnosti jednoho ze dvou kandidátů rozhodly podpořit?

„Byl to večer zasvěcený válečným veteránům a musím říci, že již tenkrát, před pěti lety, mě generál vzal za srdce. Jeho projev byl krásný, velmi uctivý, a hlavně ho jako jediný uměl z paměti,“ svěřila se, proč bude i ve druhém kole volit Petra Pavla, herečka Dana Morávková.

Herečka Patricie Pagáčová má ve volbě budoucího prezidenta také jasno. „Myslím si, že je Petr Pavel reprezentativní. Potřebujeme hlavu státu, za kterou se konečně nebudeme stydět,“ zdůraznila. A proč bude generála volit herec Petr Štěpánek? „Myslím, že takto prověřený člověk snad ani nemůže být. To, čeho dosáhl... klobouk dolů. Pěvně věřím, že ví, co je týmová práce a že si vytvoří kolem sebe skupinu lidí, která mu bude pomáhat,“ doplnil.

Své podporovatele z řad celebrit má také expremiér Andrej Babiše. „Andreje znám třicet let, jsme v jednom tenisovém klubu a jsme skoro sousedé. S Monikou chodil na všechny mé koncerty a akce, takže, proč bych ho nevolil. Nemám jinou volbu,“ prozradil zpěvák Karel Vágner. Herec Roman Skamene vzkázal, že „volí Babiše, protože jemu jedinému věří“.

„Samozřejmě, že budu volit Andreje Babiše. Není to vládní kandidát a za druhé, s tím vším, co jsem četl, kdo sponzoroval Petra Pavla, tak mám obavy, že v případě, kdy zavelí Washington, tak zasalutuje, srazí paty a už jsme na ukrajinsko-ruských hranicích,“ dodal herec Ivan Vyskočil. Koho celebrity podporovaly před prvním kolem voleb, se dozvíte v tomto článku.

Tagy: